ColonHelp si detoxifierea de primavara

ColonHelp si detoxifierea de primavara Mareste imaginea.

ColonHelp: un plus de fibre de calitate in dieta
In general, dieta din timpul iernii este bogata in carne, in grasimi saturate, in alimente rafinate. De aceea, o cura de detoxifiere, asociata Postului Pastelui, ii ofera organismului un ragaz de la alimentele grele, de la excesul de proteine animale, grasimi sau glucide.

Fiind vorba despre detoxifiere, primul ingredient caruia trebuie sa ii acordam atentie sunt fibrele alimentare. Fie ca tineti, fie ca nu tineti post, pentru mentinerea sanatatii aveti nevoie de 24-35 g fibre zilnic. Cele mai bune surse de fibre alimentare sunt fructele, legumele crude si cerealele integrale. Daca nu reusiti sa consumati suficiente fructe si legume crude pentru a va asigura necesarul zilnic de fibre, puteti apela cu incredere la ColonHelp, supliment alimentar din fibre de cea mai buna calitate. 



Ce este ColonHelp?
ColonHelp, reglator intestinal si detoxifiant, este un supliment din fibre de cea mai buna calitate (seminte de in si psyllium), plante detoxifiante (chimen, coriandru, oregano, patrunjel) si argila. Produsul este recomandat in cure de 2-3 luni, de doua ori pe an, pentru detoxifierea organismului, reglarea tranzitului (atat constipatie, cat si diaree), imbunatatirea digestiei si reducerea balonarilor, pierderea kilogramelor in plus, refacerea florei intestinale si intarirea sistemului imunitar, mentinerea in limite normale a colesterolului si glicemiei.

„Cu ajutorul ColonHelp am scapat de constipatie, am mult mai multa energie, mi s-a redus pofta de mancare si mai presus de toate pofta de dulce. Simt cum corpul imi cere apa si daca inainte consumam maximum 1 litru de apa, acum pot spune ca ajung la 2,5 litri bauti. Tenul meu este mult mai luminos si mai curat, am reusit sa scap de niste imperfectiuni pe care trebuia sa le ascund in fiecare zi folosind make-up. De curand m-am cantarit si am reusit sa slabesc cu usurinta 6 kilograme. Nu imi venea sa cred ochilor si eram mai fericita ca oricand“, marturiseste Oana C., 20 de ani, dupa o cura de ColonHelp!

Detoxifierea trupului cu ajutorul ColonHelp
Suntem cu totii constienti ca hrana nesanatoasa asociata consumului insuficient de apa, stresului, sedentarismului determina acumularea de toxine in organism. Cele mai multe toxine se acumuleaza in colon, numit si „groapa de gunoi“ a organismului.In lipsa fibrelor, colonul nu mai poate elimina la timp resturile alimentare, care fermenteaza si intra intr-un proces de putrefactie prelungit. Toxinele neeliminate la timp pot irita intestinele, pot fi reabsorbite si repuse in circulatie intoxicand intregul organism. Acest proces poarta numele de autointoxicare si are ca prim efect obosirea ficatului prin supraincarcarea lui cu toxine. In timp, autointoxicarea duce la scaderea imunitatii si instalarea diverselor afectiuni cronice sau acute.



 

In asemenea cazuri, fibrele au un rol deosebit de important. Fibrele alimentare absorb apa, unele dintre fibre, asa cum sunt cele de psyllium din ColonHelp, absorb de 10-20 de ori greutatea lor in apa, iar in colon, o data cu apa, absorb si toxinele, pe care ulterior le elimina.

Stiati ca in depozitele de grasimi pe care si le-a facut organismul in timpul iernii sunt stocate si toxine? Consumul unor alimente mai usoare si suplimentul alimentar ColonHelp ne ajuta sa eliminam toxinele, scapam de constipatie si sa ne imbunatatim digestia.

Proprietatea de a absorbi multa apa a fibrelor mai are un avantaj, deloc de neglijat in perioada postului. Cu ajutorul fibrelor puteti rezolva si lipsa de satietate a alimentelor de post. Sunt persoane care se plang ca alimentele de post nu sunt satioase, iar cele care sunt satioase nu sunt sanatoase. Multe persoane care tin post sunt tentate sa consume cantitati mai mari decat de obicei de cartofi prajiti care, desi sunt satiosi, nu sunt deloc sanatosi.

Pentru a va echilibra dieta in timpul postului si a evita alimentele nesanatoase, puteti administra in fiecare zi produsul ColonHelp. In amestec cu apa, suc de fructe sau legume, ColonHelp poate constitui o gustare sanatoasa si satioasa in acelasi timp. In amestec cu lichidele, fibrele ColonHelp isi maresc de mai multe ori volumul in stomac, reducand considerabil capacitatea stomacului si, bineinteles, pofta de mancare!

Nutritionistii recomanda in timpul postului trei mese principale si doua gustari. Ei bine, aceste doua gustari pot fi constituite din cate o portie de ColonHelp sau puteti inlocui micul dejun si chiar cina cu doza de ColonHelp.

Ce alte beneficii are ColonHelp?
ColonHelp este un ajutor sigur in orice cura de detoxifiere de primavara. Administrat intr-o cura de trei luni in perioada primaverii, ColonHelp va imbunatati functionarea intregului organism. Veti observa reglarea tranzitului si rezolvarea constipatiei, reducerea refluxului gastric si disparitia balonarilor, un control mai bun al glicemiei si scaderea nivelului colesterolului. De asemenea se vor ameliora simptomele colonului iritabil. In plus, detoxifierea cu ColonHelp va va ajuta sa veti avea o imunitate puternica, un somn mai bun, sa uitati de migrene. ColonHelp va face oboseala cronica sa dispara!

Dieta bogata in grasimi din sezonul rece face ce mediul intern al organismului sa fie acidifiat, ceea ce inseamna imunitate scazuta, tulburari digestive. Pentru a rezolva aceste probleme avem nevoie de alimente alcaline (alimentele bogate in fibre, suplimente cu fibre) si 2 litri de apa pe zi.

Nu mai putin important este ca un supliment cu fibre, asa cum este ColonHelp, va va ajuta sa scapati de kilogramele in plus fara sa va infometati! Primavara este perioada in care multe persoane incep o cura de slabire. O cura de detoxifiere cu fibrele ColonHelp va va ajuta sa scapati si de 4-5 kilograme in cele 3 luni de primavara!

„Se implinesc acum 3 luni de cand folosesc produsul si pot sa ma declar multumita de alegerea facuta. Datorita ColonHelp ma simt mai usoara, am mai multa energie, un stil de viata mai sanatos, mananc mai sanatos, consum mai multe lichide, iar kilogramele pierdute m-au impulsionat sa ma reapuc de sport pentru redobandirea tonusului muscular. Am revenit acum la greutatea de dinainte de sarcina, tranzitul intestinal nu mai reprezinta o problema“, povesteste Kinga M., 29 de ani, o cura de ColonHelp.

RECOMANDARE! Pentru rezultate optime in cura de detoxifiere consumati obligatoriu 2 litri de apa pe zi! In lipsa apei, fibrele ColonHelp nu pot actiona.

ColonHelp si LiverHelp, aliati in detoxifiere!



 

Daca in organism exista un nivel ridicat de toxicitate este posibil ca detoxifierea colonului sa nu fie suficienta. Toxinele din colon trec prin peretele intestinal si ajung la ficat, obligandu-l la un efort suplimentar. Iata de ce,daca doriti o cura de detoxifiere eficienta e obligatoriu sa va ganditi atat la colon, cat si la ficat.

Pentru detoxifierea simultana a colonului si ficatului asociati fibrele ColonHelp cu ceaiul LiverHelp. In plus, aportul crescut de lichide din timpul curei mareste diureza, detoxificand si rinichii.

LiverHelp este un protector hepatic, biliar si detoxifiant 100% natural, din plante medicinale specifice (armurariu, papadie, trifoi rosu, ghintura albastra, lemn-dulce), recomandat atat in cure de detoxifiere pentru pastrarea sanatatii, cat si ca adjuvant in afectiunile hepatice, pentru atenuarea sau eliminarea starilor de oboseala fizica sau psihica, imbunatatirea digestiei prin stimularea functiei biliare, eliminarea senzatiei de greata si a varsaturilor care apar dupa mese.
 




Diana C., 32 de ani, sufera de hepatita B, a urmat un tratament cu interferon de 48 de saptamani, iar dupa terminarea tratamentului, analizele au aratat transaminazele crescute de sase ori fata de valoarea normala: „Am inceput sa consum LiverHelp si dupa terminarea ceaiului am mers sa fac alt set de analize. Surpriza! Transaminazele au scazut aproape de valoarea normala. Ceaiul este extraordinar de bun, contine toate plantele binefacatoare ficatului. Recomand tuturor persoanelor care au afectiuni la ficat mai mari sau mici. Este un protector hepatic foarte bun“.

Stiati ca peste 50% dintre adulti au ficatul gras, vinovata fiind alimentatia dezechilibrata?
Administrat intr-o cura de 2-3 luni, LiverHelp contribuie la reglarea colesterolului si la un mai bun control al glicemiei, in sindromul metabolic. Cand vorbim despre colesterol, multi se gandesc doar la modul in care inima este afectata de un nivel crescut al grasimilor din sange. Nu trebuie sa scapam din vedere ca ficatul este si el afectat de grasimi. Alimentatia excesiva, mesele neregulate determina ficatul sa adune grasimi in exces, provocand aparitia steatozei hepatice (ficatul gras). Aceasta este reversibila cu ajutorul ceaiului LiverHelp, asociat regimului alimentar.

Incepeti acum o cura de detoxifiere cu ColonHelp si LiverHelp! Detoxifierea colonului si ficatului este primul pas catre sanatate!

Produsele ColonHelp si LiverHelp pot fi achizitionate telefonic la 021.3.000.000 sau online pe www.colonhelp.ro. De asemenea, pot fi cumparate din farmacii si magazine naturiste.

Pe aceeaşi temă

17 Martie 2014

Vizualizari: 3134

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE