MEMO ON - mentinerea memoriei cu Ayurveda

MEMO ON - mentinerea memoriei cu Ayurveda Mareste imaginea.

Creierul uman este unul dintre cele mai sofisticate organe pe care natura le-a creat vreodată. Unul dintre cele mai intrigante aspecte ale creierului este puterea sa de a reţine informaţii, pe care o numim memorie. Când memoria funcţionează optim, omul are un simţ acut al gradului de conştientizare, claritate de focalizare şi atenţie.

Cu toate acestea, o bună memorie poate fi afectată datorită mai multor factorii, şi în acest caz o persoana nu este capabilă să utilizeze pe deplin potenţialului acesteia. Pierderea memoriei poate afecta pe oricine, dar este întalnită, cu consecințe deosebit de grave, în rândul persoanelor în vârstă.

Dacă memoria nu funcționează normal, o persoană ar putea suferi de stres psihologic sau tulburări ca anxietate, depresie și insomnie.

Există mai multe cauze ce pot sta la baza unui deficit de memorie. Cel mai frecvent, creierul nu primeşte substanţele nutritive necesare din sange. Alte cauze pot fi reprezentate de un dezechilibru chimic în neurochimia creierului sau a anumitor medicamente toxice care au afectat negativ creierul.

Ayurmed (Marcă reprezentată de Star Internațional Med Impex) vă oferă suplimentul alimentar MEMO ON, care este un stimulent al memoriei, conținând plante și extracte naturale din plante care, printr-o acțiune sinergica, protejează sistemul imunitar și procesele psihice, întarzie procesul de oboseală mentală, înlătură sau reduce anxietatea și stimulează încrederea și optimismul, fără a produce sindromul obisnuinței sau a avea efecte secundare nedorite.

Memo on conține plante conoscute în medicina ayurvedica : Bacopa monnieri extract, Convolvulus pluricaulis, Gumacacia, Glycyrrhiza glabra extract, Yashad bhasm, Piper longum, Emblica officinalis.

Memo on îmbunătățește circulația sangvină și stimulează funcțiile cerebrale.

Este un produs complex cu formula elaborată științific, garantată de cercetări riguroase făcute în India și recomandate de medicina ayurvedică.

În concepția acesteia, MEMO ON atinge toate punctele esențiale ale minții umane și anume capacitatea de acumulare , puterea de reținere și capacitatea de redare. Este eficient atat pentru memoria pe termen lung, cât și pentru memoria pe termen scurt, crește activitatea proteinkinazei, reduce stresul, întarzie procesul de oboseală mentală și reduce anxietatea. Este recomandat copiilor școlari, studenților și adulților cu fenomene evidente de scădere a performanțelor de memorie (acumularea, stocarea și redarea cunoștințelor și informațiilor), realizând o sinergie perfectâ între capacitățile fizice și mentale.

Bacopa monnieri conține principii active: saponine, alcaloizi (bacozide A si B), manitol, acid betulic, ß- sitosterol, stigmasterol, luteolin, aminoacizi (alfa-alanina, acid aspartic, acid glutamic, serina). Planta are proprietati ca: tonic nervos (prin stimularea activității sinaptice), tonic cerebral (îmbunătățește capacitatea de memorare, concentrare și atenție), revitalizant și antioxidant. Este eficient în tulburări de memorie, concentrare și atenție, anxietate, stres, insomnie.

Convulvulus pluricaulis este una dintre plantele medicinale cunoscute pentru vindecarea afecţiunilor de memorie. Foarte bogată în vitamina C, volbura mai conţine şi alte elemente utile organismului, printre care substanţe minerale, tanini, tanoizi, rezine, convolvulina, acidul convolvulinic, cristale de oxalat de calciu. Planta ajută la îmbunătățirea memoriei.

Celastrus paniculatus este folosit în medicina ayurvedică de mii de ani pentru proprietăţile sale medicinale puternice. În special, acesta a fost folosit ca un tonic al creierului, stimulator poftei de mâncare şi vomitiv. Acesta a fost prescris în cazurile de uitare, oboseală mentală și pierderi de memorie. Cealstrus paniculatus are proprietăți incredibile în sprijinirea funcțiilor mentale.

Emblica officinalis este cea mai bogată sursă de vitamina C naturală. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, planta are proprietăți anti-oxidante. Planta acționează ca tonic al creierului şi ajută la stimularea vigilenţei şi memoriei.

Ocimum sanctum este abundent în taninuri cum ar fi acidul galic, acid clorogenic, etc şi conţine, de asemenea, alcaloizi, glicozide, saponine şi ulei volatil. Principiul activ principal al acestei plante este acidul urosolic care este folosit ca un tonic nervos şi cu rolul de a îmbunătăți memoria.

Principiile active conținute în Glycyrrhiza glabra ajută în disfuncţii de memorie induse de stres.

Yashad bhasma
este sursa de zinc ajuta la sinteza enzimiilor care sunt esentiale pentru o bună funcțonare a memoriei.

.

05 Septembrie 2014

Vizualizari: 2044

Voteaza:

MEMO ON - mentinerea memoriei cu Ayurveda 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE