SALVESTROLII - Foloseste puterea naturii in lupta cu CANCERUL!

SALVESTROLII - Foloseste puterea naturii in lupta cu CANCERUL! Mareste imaginea.

Natura a creat solutii extrem de eficiente pentru sustinerea organismul in prevenirea si tratarea diverselor afectiuni.

Un mecanism de lupta impotriva cancerului a fost descris de doi cercetatoride la Universitatea De Montfort din LeicesteR, prof. Dan Burke şi prof. Gerald Potter.

Acest mecanism are doua componente: pe de o parte, o enzima produsa de celulele canceroase si pe de alta parte o categorie de fitonutrienti secretati de plante, numiti salvestroli.

Celulele canceroase sintetizeaza o enzima specifica

Echipa de cercetare a descoperit că în toate celulele canceroase umane se manifestă un nou tip de enzimă numită CYP1B1, din seria citocromului P450.

Acest fapt este cu atat mai interesant cu cat enzima nu apare deloc (sau în cantităţi foarte mici) în celulele sănătoase, normale. In plus, enzima este un element comun in toate tipurile de cancer si in toate etapele bolii (de la celule precanceroase, până la metastaze).

Enzima CYP1B1 este considerată un marker tumoral universal.

Salvestrolii reprezinta scutul de aparare al plantelor impotriva agresorilor.

Salvestrolii sunt armele cu care plantele lupta atunci cand acestea sunt atacate de agresori externi: ciuperci, virusi, bacterii, radiatii ultraviolete.

Plantele se apara prin secretia de cantitati mari de Salvestroli care, de fapt, reprezinta o componenta a sistemului imunitar al plantei.

Termenul de salvestrol a fost preluat din latinescul „salve” (a salva).

Acesti fitonutrienti produsi de plante sunt foarte utili si necesari organismului uman.

Cum interactioneaza Salvestrolii cu enzima CYP1B1 din celula canceroasa?

Cei doi oameni de stiinta au pus in evidenta faptul ca salvestrolii ajunsi in organismul uman sunt activati de aceasta enzima CYP1B1, ceea ce declanesaza un lant de reactii biochimice care are ca rezultat transformarea salvestrolilor in substante ce distrug celula tumorala.

Enzima are rolul de a metaboliza salvestrolii in compusi ce actioneaza ca citostatice naturale care obliga celula canceroasa sa intre in apoptoza (moartea programata a celulei).

Cu cat nivelul de salvestroli din organism este mai ridicat, cu atat se distrug mai multe celule bolnave si, in mod firesc, are loc diminuarea tumorilor.

Celulele sanatoase nu interactioneaza cu salvestrolii prin acest mecanism deoarece ele nu produc enzima CYP1B1. In acest fel, actiunea citostatica a salvestrolilor este tintita pe tesutul tumoral, fara a afecta in niciun fel celulele sanatoase, deci fara reactii adverse.

Fructele si legumele actuale contin foarte putini salvestroli

Agricultura intensiva din zilele noastre utilizeaza substante chimice care determina ca plantele sa nu se mai apere natural si sa nu mai fie nevoite sa produca salvestroli.
Intregul sistem imunitar al plantei este perturbat, iar productia de salvestroli este drastic diminuata.

Studiile dovedesc ca legumele si fructele de astazi contin doar 10 - 20% din necesarul de salvestroli. Acest lucru era de neimaginat acum 50-100 de ani, cand plantele, ierburile, fructele, contineau cantitati suficiente de salvestroli ce asigurau apararea organismului impotriva aparitiei si dezvoltarii tumorilor.

In prezent, incidenta cancerului este la cote alarmante. Se estimeaza ca una din doua persoane vor suferi de aceasta cumplita maladie. Se poate spune ca ne confruntam cu o epidemie a cancerului.

Specialistii sustin ca se impune aportul suplimentar de salvestroli pentru a asigura organismului cantitatea necesara pentru preventia si lupta impotriva cancerului.

Salvestrolii in suplimente

Studiile sustin ca in organismul uman se formeaza zilnic cate 1000 de celule tumorale, ceea ce impune ca o persoana sanatoasa si chiar copii sa se asigure de un aport minim de 350 de puncte de salvestrol pe zi.

Persoanele care se confrunta deja cu boala, au nevoie de doze mult mai mari de salvestroli, intre 4000 si 8000 de puncte pe zi.

Aceasata doza este dificil de obtinut din alimentatie, chiar daca este o vorba de o dieta organica. De aceea este nevoie de un aport de suplimente cu Salvestroli.

Produsul Salvestrol® contine extracte din plante selectate in urma studiilor efectuate în laboratoarele de cercetare pe ţesuturile tumorale din creier, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame etc.

Salvestrol® susţine organismul în toate formele de cancer şi poate fi utilizat în perioada tratamentului chimioterapic sau radioterapic.

Sunt disponibile doua variante. Salvestrol®Shield 350 puncte, recomandat persoanelor santoase care doresc sa-si asigure doza zilnica necesara pentru prevenirea aparitiei tumorilor si SalvestrolPlatinum 2000 puncte, recomandat celor care se lupta cu boala canceroasa.

Doza este de 2 - 4 capsule/zi, in funcţie de greutatea corporală si de stadiul bolii, luate în timpul mesei.

Puteţi comanda produsul şi obţine mai multe informaţii pe www.hyperfarm.ro sau la telefon 0754.045.411

Salvestrol - Foloseşte puterea naturii în lupta cu CANCERUL!

Pe aceeaşi temă

15 Februarie 2019

Vizualizari: 1775

Voteaza:

SALVESTROLII - Foloseste puterea naturii in lupta cu CANCERUL! 3.00 / 5 din 2 voturi.

Cuvinte cheie:

salvestrolii

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE