Actiuni filantropice de Pasti la Alba Iulia

 

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana Alba Iulia si Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia deruleaza mai multe actiuni de ajutorare a copiilor si varstnicilor din cadrul Asezamintelor sociale ale Bisericii, cu ocazia Sfintelor Pasti din anul 2006.


In cadrul acestor actiuni, 300 de copii din casele de tip familial si a centrele de zi din judetul Alba si Mures si cei 118 varstnici ingrijiti la domiciliu vor primi pachete cu dulciuri si alimente, in valoare de 20 RON / pachet. 


De asemenea, in Duminica Invierii, Inalt Prea Sfintitul Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei, va fi alaturi de oameni sarmani, beneficiari ai Asezamantului Social „Filantropia Ortodoxa” din Gara C.F.R.

Alba Iulia,  pentru a praznui impreuna aceasta aleasa si sfanta zi data spre luminare si bucurie. Cei 70 de beneficiari vor servi masa festiva de Pasti la Asezamant si vor primi de pachete cu alimente si dulciuri. Acestea au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba care a sponsorizat cu suma de 1000 RON.


Multumim tuturor celor care s-au implicat in sprijinul celor sarmani. Dorim ca Invierea Domnului sa le aduca acestora si beneficiarilor nostri pace, bucurie si liniste sufleteasca.

.

20 Aprilie 2006

Vizualizari: 1957

Voteaza:

Actiuni filantropice de Pasti la Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE