Conceptul de Libertate in Sfanta Scriptura dezbatut la Constanta

 

Societatea Biblica Interconfesionala din Romania (SBIR), membra a Societatilor Biblice Unite (United Bible Societies) in colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului si Facultatea de Teologie Ortoadoxa a Universitatii Ovidius organizeaza marti 10 octombrie a.c. simpozionul cu tema: Conceptul de Libertate in Biblie.

 

La aceasta manifestare participa: lideri ai Bisericilor din Romania, reprezentanti ai Ministerului Culturii si Cultelor, personalitati din lumea religioasa, din cultura, arta, invatamant si politica.

In fiecare an, Societatea Biblica Interconfesionala organizeaza o Zi a Bibliei in care, prin actiuni specifice - conferinte, expozitii si prezentari publice - isi propune sa promoveze invataturile Sfintei Scripturi, cartea fundamentala a omenirii, in mediile sociale din tara noastra ca sursa de inspiratie pentru problemele vietii.

 

Societatea Biblica Interconfesionala din Romania este o organizatie crestina non-profit, la care au aderat 12 Biserici din Romania si are drept scop traducerea, tiparirea si distribuirea Sfintei Scripturi in interesul tuturor Bisericilor, in limbile credinciosilor acestora si la un pret accesibil tuturor.

25 Ianuarie 2012

Vizualizari: 2113

Voteaza:

Conceptul de Libertate in Sfanta Scriptura dezbatut la Constanta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE