COMUNICAT DE PRESA - Adunarea Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia
Arhiepiscopia Craiovei

Centrul Misionar Mass Media LOGOS

Tel.0251 532 728

 

 

                                              

                                                    
                                                  
COMUNICAT  DE  PRESA

 

                                 Adunarea Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia

 

                                       
        
Manastirea “Sfantul Ioan Botezatorul” - Camaraseasca din judetul Gorj, va gazdui cea de-a treia editie a “Adunarii  Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia”.

 

 

                Manastirea “Sfantul Ioan Botezatorul” - Camaraseasca din judetul Gorj, va gazdui duminica 18 septembrie 2005, incepand cu ora 08.00, cea de-a treia editie a “Adunarii Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia”. La intrunirea de anul acesta sunt asteptati sa participe peste 300 de tineri din judetele Dolj, Gorj si Mehedinti, care activeaza in cadrul grupurilor crestine  infiintate pe langa parohiile din judetele amintite.

             Programul manifestarii cuprinde participarea la Sfanta Liturghie si la o serie de dezbateri si discutii pe grupuri si in plen pe tema “Familia crestina - ieri, azi si maine”. Pe parcursul dezbaterilor, tinerii vor avea posibilitatea sa-si exprime propriile pareri despre familia crestina si relatia de cuplu in contextual societatii romanesti contemporane.

             Organizata sub inaltul patronaj al Mitropoliei Olteniei, intrunirea tinerilor crestini ortodocsi va fi onorata de prezenta IPS Teofan Mitropolitul Olteniei, a PS Nicodim Episcopul Severinului si Strehaiei si a PS. Gurie Gorjeanul Episcop vicar al Arhiepiscopiei Craiovei.

             Adunarea Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia reprezinta continuarea Proiectului de pastoratie a tinerilor din Oltenia, initiat in anul 2003, cand, aproximativ 450 de tineri s-au intrunit la manastirea Jitianu de langa Craiova sub genericul “Tanarul in Biserica astazi – libertate si iubire”.

 

Persoana de contact: Vicar administrative pr. Razvan Tismonariu, tel. 0251 533 127.

 

 

 

 

                     

                                          Centrul Misionar Mass Media LOGOS

.

14 Septembrie 2005

Vizualizari: 761

Voteaza:

COMUNICAT DE PRESA - Adunarea Tinerilor Crestini Ortodocsi din Oltenia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE