180 de copii din Episcopia Giurgiului in tabara la Manastirea Durau

In perioada 10 iulie - 5 august, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, peste 180 de copii din parohiile din cuprinsul Episcopiei Giurgiului, implicate in Proiectul „Alege Scoala!", vor participa la taberele de creatie de la Manastirea Durau din Jud. Neamt si Manastirea Miclauseni din jud. Iasi. La nivelul fiecarei parohii, au fost inclusi in proiect 9 copii, dintre care 3 vor merge in tabere organizate in fiecare vara a anilor 2011 - 2013.

Astfel, in perioada 10 – 15 iulie, 66 de copii din parohiile Protoieriei Giurgiu implicate in Proiectul „Alege Scoala!", insotiti de parintele Pop Vasile, de la Parohia Pietrisu, vor participa la o asemenea tabara de creatie organizata la Centrul Cultural – Pastoral "Sfantul Daniil Sihastrul" de la Manastirea Durau.

Aici, copiii vor fi antrenati in activitati de creatie (desen, colaj, compuneri si eseuri, pictura, ect.) dar si in dezvoltarea unor abilitati practice. Cu ajutorul acestora tinerii isi vor dezvolta creativitatea, sensibilitatea estetica dar si motivatia de a continua scoala. Prin toate aceste activitati se urmareste incurajarea, in fiecare copil, a participarii active la descoperirea adevarurilor despre lucruri si fenomene care corespund orizontului de cunoastere specific varstei.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

07 Iulie 2011

Vizualizari: 766

Voteaza:

180 de copii din Episcopia Giurgiului in tabara la Manastirea Durau 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE