Actiune a Asezamantului Vasiliada la Manastirea Plumbuita


Doamne ajuta! 
 

In activitatea Asezamantului Vasiliada, nu putine au fost momentele, in care proiectele noastre au putut fi realizate datorita sprijinului oferit de persoane inimoase, adevarati crestini care nu s-au sfiit sa-si manifeste iubirea fata de cei aflati in grea incercare. 

 

Astfel, a 4-a actiune a Asezamantului Vasiliada a fost facuta cu putin inainte de Praznicul Nasterii Domnului, in zilele de vineri 22 si sambata 23 decembrie 2006 la orele 10.

00 dimineata, cand au fost distribuite pachete cu alimente oamenilor saraci din Bucuresti si imprejurimi. 


Cea mai mare parte a celor care au beneficiat de "micul ajutor" sunt batrani cu pensiile sub 300 RON, aflati in evidenta Asezamantului Vasiliada, majoritatea fiind asistati de catre farmacia Asezamantului care functioneaza in cadrul Manastirii Plumbuita beneficiind (in limita posibilitatilor) de medicamente gratuite.


 
Actiunile initiate de catre Asezamantul Vasiliada functioneaza exclusiv pe baza de voluntariat, cu totii putand sa ne oferim ajutorul in spiritul credintei ortodoxe si a iubirii aproapelui.

In urma strangerii de fonduri, printre prieteni si cunostinte, au fost facute cumparaturi, reusind sa realizam 300 de pachete continand urmatoarele alimente: zahar , faina, paste fainoase, fasole, orez , malai, ciocolata, ulei, cozonac . 

  Astfel, ajutorul pentru o persoana ridicandu-se la valoarea de 18,76 RON.
 
Ajutoarele au fost distribuite pe baza taloanelor de pensie, a certificatelor de handicapat si ale certificatelor medicale. 


 
Evidenta persoanelor care beneficiaza de aceste donatii de alimente si de medicamente este foarte stricta, putand fi pusa la dispozitia donatorilor toate datele referitoare la destinatia ajutoarelor primite.
 
Multumim inca o data tuturor celor care ne-au sustinut.
 
Asezamantul Vasiliada se va stradui ca si pe mai departe sa mentina continuitatea acestor actiuni, ajutorul dumneavoastra contribuind la aceasta, precum si la initierea altor proiecte medicale si sociale destinate persoanelor aflate in dificultate, in special, a persoanelor in varsta care au venituri foarte mici. 


 
Urmatoarea actiune a Asezamantului Vasiliada va avea loc joi 15 februarie 2007 incepand cu ora 10.00 , la sediul aflat in cadrul Manastirii Plumbuita.
 
Cu timpul, pe site-ul Asezamantului, www.vasiliada.ro , vor fi adaugate imagini din timpul desfasurarii proiectelor.
 
Orice sprijin (alimente, medicamente, financiar, fizic la distribuirea ajutoarelor) este binevenit.  
 
Ne puteti trimite donatia dumneavoastra prin depunere de numerar sau prin transfer bancar, folosindu-va de urmatoarele date de identificare fiscala:
 
Asezamantul Vasiliada
Adresa: Str. Plumbuita nr. 58, Sector 3, Bucuresti
Cont IBAN in lei: RO58BRDE410SV19877834100,
deshis la banca BRD, Sucursala Bratianu - Bucuresti.
   
Pentru mai multe infomatii despre proiectele pe care le derulam si modalitatile in care le puteti sprijini, va rugam sa ne contactati la e-mail:   gabigrig@yahoo.com sau la telefon: 0721.287.351, 0723.659.752.   

Pr. Gabriel Grigorescu


.

09 Februarie 2007

Vizualizari: 4954

Voteaza:

Actiune a Asezamantului Vasiliada la Manastirea Plumbuita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE