Actiune metodica a profesorilor de religie din Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu Episcopul Sloboziei si Calarasilor marti, 29 aprilie 2014, a avut loc la Manastirea Chiroiu activitatea metodica la disciplina Religie pe semestrul al II-lea. Au participat 30 profesori si preoti profesori din scolile arondate Centrului metodic Urziceni.

Intalnirea a inceput cu o slujba de Te Deum oficiata de preotii prezenti, coordonati de Preacucernicul Parinte Protopop Bogdan Ionut Stancu si Preacucernicul Parinte Inspector Dragos Gabriel Stanciu.

Activitatea propriu-zisa a constat in organizarea unui atelier de lucru, in cadrul caruia profesorii de religie, organizati pe grupe, au fost invitati sa prezinte metode de atragere a elevilor la Sfanta Biserica precum si modalitati de mentinere a acestora pentru a ajunge vrednice ,,madulare,, ale Trupului Bisericii. In continuare Parintele Inspector Dragos Gabriel Stanciu a prezentat un referat cu tema ,,Scoala din tinda Bisericii,, aducand in prim plan importanta Bisericii in scoala romaneasca ialomiteana.



La finalul intalnirii Preacucernicul Parinte Protopop Bogdan Ionut Stancu a multumit Maicii Starete Filofteea Brebu pentru caldura si ospitalitatea cu care a gazduit evenimentul, subliniind totodata importanta Sfintelor Taine in viata elevilor, in general, si in special a Tainei Spovedaniei si a Sfintei Impartasanii pentru un real progres duhovnicesc al elevilor.

(A consemnat profesor metodist Bianca Buza)

.

30 Aprilie 2014

Vizualizari: 604

Voteaza:

Actiune metodica a profesorilor de religie din Protopopiatul Urziceni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE