Actiuni sociale in Episcopia Sloboziei si Calarasilor cu prilejul sarbatorilor pascale

Episcopia Sloboziei si Calarasilor, prin Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Familiile Aflate in Dificultate, coordonat de Sectorul Social - Misionar, va desfasura in perioada Sarbatorilor Pascale, activitati care vin in sprijinul nevoilor a 12 persoane varstnice, 10 tineri infectati cu HIV, 38 de copii proveniti din 16 familii si 8 tineri care au parasit sistemul de protectie sociala, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Programul de desfasurare al activitatilor este:

1. "Punte intre generatii" - joi, 25 aprilie 2013, orele 14:30, se vor efectua vizite la domiciliul a 12 persoane varstnice din Slobozia;

2. "Ieri beneficiari, astazi voluntari" - luni, 29 aprilie 2013, intre orele 10:00-12:00, activitate de socializare, la care participa 10 tineri infectati cu HIV, in sala multifunctionala a Centrului Socio - Cultural "Episcopul Damaschin";

3. "Cu si pentru copii" - marti, 30 aprilie 2013, orele 14:30, activitate de socializare la care participa 38 de copii proveniti din 16 familii si 11 tineri care au parasit sistemul de protectie sociala, in sala multifunctionala a Centrului Socio - Cultural "Episcopul Damaschin".

In cadrul acestei activitati, copiii vor participa la exercitii interactive si vor sarbatori "Ziua mea de nastere".

Episcopia Sloboziei si Calarasilor va oferi tuturor beneficiarilor care participa la cele 3 activitati, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, pachete cu alimente de baza, care, anual, le ofera posibilitatea sa se bucure de Invierea Domnului.

Praznicul Invierii Domnului, experienta intalnirii noastre cu Domnul cel Inviat, este un prilej de profunda si mare bucurie pentru fiecare dintre noi, dar si un moment de meditatie si cercetare a vietii fiecaruia. Sa ne ingrijim de indatoririle noastre de fii ai Invierii, de plinirea lipsurilor celor aflati in suferinta, saracie si nevoi. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa ne cuprinda sufletele!

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon: 0243.232.711 (interior 161) sau la adresa de email sectorulscoialmisionar@yahoo.com, persoana de contact PC Diac. Chiru Cristian-Stefanita - inspector social.
 
Biroul de Presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor

.
Pe aceeaşi temă

26 Aprilie 2013

Vizualizari: 326

Voteaza:

Actiuni sociale in Episcopia Sloboziei si Calarasilor cu prilejul sarbatorilor pascale 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE