Activitati social-caritative in Arhiepiscopia Ramnicului

Parohia "Sfantul Ioan Botezatorul” in parteneriat cu Arhiepiscopia Ramnicului si Seminarul Teologic "Sfantul Nicolae” din Ramnicu Valcea au continuat seria activitatilor sociale pe care le desfasoara in spitalele si centrele de ingrijire din judetul Valcea.

Vineri, 16 august 2013, organizatorii acestei activitati impreuna cu voluntari de la parohie si de la Seminarul Teologic "Sfantul Nicolae” au vizitat Centrul Pinochio din Babeni, Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Babeni si Serviciul rezidential de recuperare a tinerilor cu afectiuni neuropsihice din Babeni oferind persoanelor asistate alimente, iconite si carti de rugaciune.

"Prin vizitele in aceste centre de ingrijire incercam sa identificam necesitatile acestor persoane si sa ne alaturam efortului depus de personalul centrelor in a-i sprijini pe cei asistati prin oferirea acestor daruri ce constau in alimente, obiecte de imbracaminte, icoane.

Ceea ce ne bucura este faptul ca nu doar colectam alimente, imbracaminte si celelalte lucruri, ci reusim sa implicam si pe cei care fac aceste acte de milostenie in viata centrelor sociale si in felul acesta traim sentimentul si bucuria impreunei participari si lucrari. Rolul voluntarilor nu este doar de a ajuta la impartirea bunurilor intrucat constatam ca prin prezenta lor stabilesc o buna comunicare cu aproape toti cei din centru, iar aceasta este de fapt o stare de comuniune si de asumare a suferintei celuilalt. Multumim tuturor celor care sprijina si se implica in activitatile pe care le desfasuram, pentru ca in felul acesta reusim sa devenim o prezenta constanta in mijlocul celor aflati in suferinta si nu doar la momentele festive ”, a precizat Pr. Prof. Dr. Nicolae Proteasa.

Sursa: arhiram.ro

 

.

19 August 2013

Vizualizari: 194

Voteaza:

Activitati social-caritative in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE