Activitatile social-filantropice continua in Arhiepiscopia Ramnicului

Parohia „Sfantul Ioan Botezatorul” in parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfantul Nicolae” si Parohia “Sfantul Apostol Andrei” din Ramnicu Valcea au continuat seria activitatilor sociale pe care le desfasoara in spitalele si centrele de ingrijire din judetul Valcea.

Vineri, 17 ianuarie 2014, organizatorii acestei activitati au vizitat Spitalul de Psihiatrie Dragoiesti oferind alimente, iconite si carti de rugaciune celor asistati si angajatilor acestor institutii.

Activitatea a fost coordonata de catre Pr. Prof. Dr.

Nicolae Proteasa, Directorul Seminarului Teologic „Sfantul Nicolae” din Ramnicu Valcea, care a fost insotit de Pr. Laurentiu Barbu, Parohul Bisericii „Sfantul Andrei” din Ramnicu Valcea, precum si de un grup de enoriasi ai Parohiei „Sfantul Ioan Botezatorul” din municipiul Ramnicu Valcea, oferind asistatilor din aceste institutii alimente, fructe si dulciuri.

„Cu sprijinul Arhiepiscopiei Ramnicului, a enoriasilor Parohiei „Sfantul Ioan Botezatorul” si a preotilor care ni se alatura in acest proiect misionar, continuam vizitele la centrele sociale din judetul Valcea. Incercam prin acest mod sa sprijinim activitatea acestor centre prin dialogul pe care l-am initiat cu persoanele asistate, acestea traind in mod deosebit fiecare intalnire cu preotii si enoriasii care ii viziteaza”, a precizat Parintele Nicolae Proteasa, preot slujitor la Parohia „Sfantul Ioan Botezatorul” din Ramnicu Valcea.

Sursa: arhiram.ro

 

.

18 Ianuarie 2014

Vizualizari: 139

Voteaza:

Activitatile social-filantropice continua in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

arhiepiscopia ramnicului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE