Arhiepiscopia Tomisului premiaza olimpicii la Religie

Duminică 3 aprilie, la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, Arhiepiscopia Tomisului îi va premia pe elevii din județul Constanța care s-au calificat la etapa națională a olimpiadei de Religie, ce se va desfăşura în perioada 18-22 aprilie 2016, la Timișoara. La eveniment va participa și Inspectorul de specialitate pentru Religie, din cadrul Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Prof. Daniela Stan.

După oficierea Sf. Liturghii (aproximativ ora 12.00), IPS Teodosie va rosti o rugăciune de binecuvântare, mulțumire și ajutor la învățătură pentru cei care au obținut rezultate meritorii la etapa județeană.

Apoi, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu preotul profesor Ilie Petre, directorul Seminarului Teologic din Constanța și paroh al bisericii „Sf. Mc. Dimitrie” din Constanța, va oferi câte un premiu în valoare de 200 de lei fiecăruia dintre cei șase olimpici constănțeni, :

- FOTI FLORENTINA, clasa a VII-a, Liceul tehnologic „Ion Podaru”, Ovidiu, Prof. îndrumător RUSU VALENTINA;

- DOROIMAN LAURA MONICA, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic Băneasa, Prof. îndrumător IFTIMIE IONELA;

- POPOVICI SILVIA, clasa a IX-a, Colegiul Național de Artă „Regina Maria”, Constanța, Prof. îndrumător RICA IOANA;

- ȚUȚUIANU NINA CORINA, clasa a X-a, Colegiul Național de Artă „Regina Maria”, Constanța, Prof. îndrumător RICA IOANA;

- POPA DIANA FLORENTINA, clasa a XI-a, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, Constanța, Prof. îndrumător BECHEȚEANU GABRIELA;

- RĂCARU ANDREEA CĂTĂLINA, clasa a XII-a, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, Constanța, Prof. îndrumător TOMA MIRABELA.

„Parohia «Sf. Mc. Dimitrie» desfășoară de mai multă vreme un program prin care sprijină performanțele elevilor, numit «Bursa Sf. Dimitrie». Această ocazie deosebită ne îndeamnă să fim aproape de cei care se străduiesc pentru performanță și rezultate deosebite la învățătură” a spus parohul bisericii „Sf. Mc. Dimitrie”.

Pe aceeaşi temă

31 Martie 2016

Vizualizari: 139

Voteaza:

Arhiepiscopia Tomisului premiaza olimpicii la Religie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE