ASCOR Cluj-Napoca, alaturi de copii

De Ziua Internationala a Copilului, Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Cluj-Napoca desfasoara manifestari diverse, religioase, culturale, filantropice si artistice. Sub egida „Copilul este parte din viata ta. Da-i o sansa!”, campania a debutat duminica, 29 mai, cu o actiune de strangere de fonduri pentru ajutorarea copiilor de la Valea Plopului. Mai multi membri ASCOR s-au oferit voluntari sa pregateasca torturi si prajituri, puse spre vanzare la biserica studentilor din complexul Hasdeu. Donatorii au avut parte si de bauturi racoritoare, toti banii astfel adunati fiind trimisi la Valea Plopului, pentru ajutorarea celor aproximativ 350 de copii nevoiasi, unii dintre ei fiind orfani.

Miercuri, 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, ASCOR Cluj-Napoca va organiza cea de-a II-a editie a expozitiei de fotografii „Copiii bisericii studentilor si ai membrilor ASCOR”, prin care este promovat dreptul la viata. Studentii vor sa atraga atentia astfel asupra importantei luptei pentru viata, prin combaterea avortului si incurajarea intemeierii familiei.

Expozitia va putea fi admirata in perioada 1-5 iunie, la biserica studentilor din Hasdeu. Tot aici, de la ora 17.30, se va citi maine Acatistul Sfantului Ioan Rusul, pentru pruncii ucisi sau avortati. Pentru ei se va face si o cruce din lumanari.

Studentii vor distribui in camine o mie de exemplare ale revistei Cuvant pentru suflet, un numar special dedicat zilei de 1 iunie, revista realizata de ASCOR Cluj-Napoca.
Seara, de la ora 19.30, se va proiecta filmul artistic Bella, o productie SUA din 2007.

Sursa: radiorenasterea.ro

01 Iunie 2011

Vizualizari: 269

Voteaza:

ASCOR Cluj-Napoca, alaturi de copii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE