Asezamantul Vasiliada - 15 Februarie 2007


Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si prin dragostea celor care au sprijinit financiar, material si fizic,  a 5-a actiune a Asezamantului Vasiliada, prima din acest an, a fost facuta cu putin inainte de intrarea in Postul Mare, ieri 15 februarie 2007 la orele 10.00 dimineata, cand au fost distribuite 220 de pachete cu alimente oamenilor saraci din Bucuresti si imprejurimi.
 
Ca de obicei, cea mai mare parte a celor care au beneficiat de "micul ajutor" sunt batrani cu pensiile sub 300 RON, aflati in evidenta Asezamantului Vasiliada, ajutoarele fiind distribuite pe baza taloanelor de pensie, a certificatelor de handicapat si ale certificatelor medicale. 



 
In urma strangerii de fonduri, printre prieteni si cunostinte, au fost facute cumparaturi, reusind sa realizam pachete continand urmatoarele alimente: zahar , faina, paste fainoase, fasole, orez , malai, ciocolata, ulei .
 
In plus, fiecare pachet a continut cate un Calendar Crestin Ortodox 2007 si cate un exemplar din Lumea Credintei.
 
Astfel, ajutorul pentru o persoana ridicandu-se la valoarea de aproximativ 20 RON.


 
Pe mai departe toate datele referitoare la destinatia ajutoarelor primite poate fi pusa la dispozitia donatorilor.
 
Multumim din suflet inca o data tuturor celor care ne-au sustinut precum si tuturor celor care au trimis ajutorul lor in contul Asezamantului Vasiliada facand astfel posibila pastrarea continuitatii acestor actiuni.



 
Urmatoarea actiune a Asezamantului Vasiliada va avea loc joi 15 martie 2007 incepand cu ora 10.00, la sediul aflat in incinta Manastirii Plumbuita.
 
Actiunea premergatoare de achizitionare a alimentelor necesare pentru a 6-a actiune, va avea loc cu aproximativ o saptamana inaintea datei de 15.03.2007.



 
Orice sprijin (alimente, medicamente, financiar, fizic la distribuirea ajutoarelor) este binevenit.  
 
Pentru cei care vor sa-si acorde sprijinul, donatia dumneavoastra poate fi facuta prin depunere de numerar sau prin transfer bancar, folosindu-va de urmatoarele date de identificare fiscala:
 
Asezamantul Vasiliada
Adresa: Str. Plumbuita nr. 58, Sector 3, Bucuresti
Cont IBAN in lei: RO58BRDE410SV19877834100,
deshis la banca BRD, Sucursala Bratianu - Bucuresti.
   
Pentru mai multe informatii despre proiectele pe care le derulam si modalitatile in care le puteti sprijini, va rugam sa ne contactati:
Pr. Gabriel Grigorescu
gabigrig@yahoo.com;  tel.: 0721.287.351  
Razvan Popescu
legutzu@yahoo.com; tel.: 0722.381.669
 
Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea!
 
Pr. Gabriel Grigorescu

.

16 Februarie 2007

Vizualizari: 3842

Voteaza:

Asezamantul Vasiliada - 15 Februarie 2007 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE