Campania 'Descopera omul potrivit la locul potrivit'

In sala de conferinte a Centrului Eparhial din Timisoara a fost lansata miercuri 31 august, campania “Descopera omul potrivit la locul potrivit”, in care sunt promovate diferite forme alternative si flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilitati. Campania se desfasoara in cadrul proiectului “Centrele de incluziune sociala” – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile.

Prin aceasta campanie se urmareste furnizarea unui acces real la educatie, angajarea persoanelor cu dizabilitati pentru a facilita munca, convietuirea in cadrul comunitatii ca cetateni cu drepturi egale, realizarea unui program de informare pentru apartinatorii legali privind problematica angajarii in munca a persoanelor cu dizabilitati, sustinerea de programe locale si guvernamentale in domeniul socio-profesionale a persoanelor cu dizabilitati s.a.

Conferinta a avut drept scop lansarea campaniei “Descopera omul potrivit la locul potrivit”, care are in vedere promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati.

Campania se desfasoara in municipiul Bucuresti si in judetele Teleorman, Bistrita-Nasaud, Iasi, Dolj, Alba, Timis si Buzau si urmareste promovarea si diseminarea de informatii in cadrul potentialilor angajatori, in ceea ce priveste dezvoltarea unor noi locuri de munca protejate in intreprinderi. Campania este demarata de Asociatia Institutul pentru Politici Sociale, in parteneriat cu Asociatia Glasul Romilor Pro-Europa, Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj – filiala Bistrita, Fundatia Solidaritate si Speranta, Asociatia “Vasiliada”, Asociatia Pro Tinerete Alba-Iulia, Fundatia Filantropia Timisoara si Asociatia Partida Romilor “Pro Europa”.

Proiectul “Centre de incluziune sociala” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si se desfasoara pe o perioada de 5 ani, 2007-2013.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

.

05 Septembrie 2011

Vizualizari: 223

Voteaza:

Campania 'Descopera omul potrivit la locul potrivit' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE