Casa pentru o familie nevoiasa

O familie nevoiasa din municipiul Gherla va primi marti, 27 noiembrie, o locuinta. Casa a fost construita de membri ai Asociatiei Oastea Domnului, in parteneriat cu reprezentantii penitenciarului Gherla.

Actiunea face parte dintr-un proiect mai amplu care isi propune sprijinirea atat duhovniceasca, cat si materiala a detinutilor si a familiilor lor. In acest sens persoanele inchise in penitenciarul din Gherla beneficiaza de un program catehetic realizat in fiecare duminica dupa Sfanta Liturghie. De asemenea familiile detinutilor sunt sprijinite financiar si moral.

Detalii a oferit presedintele Asociatiei Oastea Domnului din Gherla, Silvestru Gherman: „Colaboram cu Penitenciarul din Gherla in mod special, dar nu numai, ci si cu inca sase penitenciare din Bistrita, Baia Mare, Spitalul Dej, Aiud, Targu Mures, Cluj. Stam aproape de ei, in fiecare duminica dimineata mergem cu parintele care e delegat la Penitenciarele respective si cu cate un grup de frati de la Oastea Domnului, stam la Liturghie, organizam un fel de cateheza prin care aducem mesajul lui Dumnezeu aproape de ei. Pe langa toate acestea, ne ocupam chiar si de ei acolo, in detentie, ii mai vizitam, le ducem din cand in cand imbracaminte si alimente de care au nevoie. Pe langa toate acestea, ne ocupam si de familiile lor care au ramas acasa, si sunt nu putine. Multe dintre ele au ramas fara casa, fara adapost, fara hrana…”

In cadrul acestui proiect, membrii asociatiei Oastea Domnului vor realiza in luna decembrie un program special de Craciun, cand vor imparti pachete persoanelor inchise in Penitenciarul Gherla.

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

26 Noiembrie 2012

Vizualizari: 378

Voteaza:

Casa pentru o familie nevoiasa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE