Ciclul de conferinte prepascale nationale la Timisoara

Miercuri 26 martie, de la ora 18,00, a avut loc la Timisoara, conferinta cu titlul Actualitatea Spovedaniei si Impartasaniei in modernismul zile de azi sustinuta de pr. prof. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie din Sibiu. Evenimentul a avut loc in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul , BD.

CD Loga, nr. 2.

La eveniment a fost prezent Preasfintitul Paisie Lugojanul, Episcop- vicar al Arhiepiscopiei Timisoarei, alaturi de preoti consilieri, clerici din eparhie si un numeros public dornic sa afle si sa inteleaga valoarea celor doua mari Taine ale Bisericii, Spovedania si Impartasania.

Seria conferintele prepascale vor continua cu Joi, 3 aprilie 2014, ora 18,00, Aula mitropolitana – Valoarea terapeutica a Tainei Sfintei Marturisiri, pr. prof. dr. Dumitru Meghesan, Facultatea de Teologie Ortodoxa, Oradea si Joi, 10 aprilie 2014, ora 18,00, Aula mitropolitana – Dimensiunea euharistica a succesiunii apostolice, pr. prof. dr. Ioan Bizau, Facultatea de Teologie Ortodoxa, Cluj-Napoca

Conferintele prepascale sub genericul CUMINECARE SI COMUNICARE. TAINA SFINTEI EUHARISTII SI TAINA SFINTEI MARTURISIRI sunt organizate de Arhiepiscopia Timisoarei, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si ASCOR Timisoara.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

.

27 Martie 2014

Vizualizari: 147

Voteaza:

Ciclul de conferinte prepascale nationale la Timisoara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE