Comunicat cu privire la parada homosexualilor


Forumul Crestin Noua Dreapta protesteaza impotriva tentativei de organizare, pentru al doilea an consecutiv, a unei parade a homosexualilor prin centrul Bucurestiului si indeamna pe toti cetatenii revoltati de aceasta noua provocare a sodomitilor sa reactioneze prin trimiterea de scrisori de protest adresate autoritatilor locale. De asemenea, Noua Dreapta, impreuna cu alte asociatii si fundatii, a inaintat un memoriu Sfintului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane prin care solicita ierarhilor Bisericii sa adopte o pozitie oficiala fata de acest eveniment scandalos care promoveaza intr-o maniera ostentativa perversiunea si promiscuitatea, prezentate in mod ipocrit drept „stil alternativ de viata” si elemente de „diversitate”.

Organizarea acestei parade reprezinta o lipsa de respect, un atentat la adresa bunelor moravuri si a institutiei familiei, o jignire fata de intreaga societate romaneasca, recunoscuta pentru atasamentul ei la valorile moralei crestine iar agenda publica a lobby-ului homosexual se imbogateste de la an la an cu pretentii tot mai nerusinate: de la cererea de decriminalizare a relatiilor homosexuale, au ajuns sa ceara pe rind „vizibilitate”, apoi recunoasterea asa-ziselor „casatorii homosexuale”, urmand ca in viitorul apropiat sa pretinda posibilitatea de a adopta copii si incriminarea asa-numitelor scrieri „homofobe” (intre care prima pe lista este… Biblia).

Biroul de Presa al Noii Drepte
 

30 Mai 2006

Vizualizari: 2166

Voteaza:

Comunicat cu privire la parada homosexualilor 0 / 5 din 0 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • Tatiana NanisuPostat la 2010-03-15 16:25

    Ce ar deveni lumea asta mare daca am iesi toti pe strazi si am urla in gura mare despre preferintele noastre sexuale ?!?!?!? cat de ridicol poate fi sa vezi o persoana care face acest lucru ?!?!?!?! ce ar spune copiii nostri sa ne vada procedand asa?!? dar desigur ..ce le pasa lor de educatia copiilor !!! ''lasa-i pe copii ca noi ca minoritate sunt mai importanti decat orice alta fiinta de pe Planeta Pamant !!!'' asa cred ca isi spun intre ei acesti homosexuali !

  • Tatiana NanisuPostat la 2010-03-15 16:21

    De ce trebuie sa acceptam aceasta afisare in public a preferintelor sexuale atata timp cat majoritatea ( adica oamenii normali) nu o cer; nu ne intereseaza ce preferinte au aceasta minoritate; asta nu inseamna ca ii persecutam ci pur si simplu nu ne intereseaza !!! ce e mai clar decat atat ???NU NE INTERESEAZA CUM DE ALTFEL NICI PE EI NU TREBUIE SA-I INTERESEZE PREFERINTELE NOASTRE !!! DE ACEEA ESTE MAI INDICAT PENTRU EI SA NU NE RANEASCA SUFLETELE SI SA-SI DUCA VIATA IN INTIMITATE SI BUNA CUVIINTA ASA CUM O FACEM SI NOI !!!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE