Concert prilejuit de aniversarea Preafericitului Daniel

Cu prilejul aniversarii a 60 de ani de viata pentru Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la Palatul Patriarhiei din Bucuresti a avut loc joi, 21 iulie, un concert sustinut de Corala „Nicolae Lungu” si Grupul psaltic „Tronos” ale Patriarhiei Romane.

In deschiderea evenimentului, Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, i-a facut intaistatatorului nostru cateva urari: „Cine canta mereu si se roaga mereu ramane pururea tanar, spunea Preafericitul Parinte Patriarh Daniel. Acest lucru i-l dorim si noi astazi, prin acest concert, pentru ca muzica bisericeasca poarta parfumul eternitatii. La ceas aniversar il felicitam pe Preafericitul Patriarh Daniel si Il rugam pe Hristos Domnul sa-i daruiasca ani multi si binecuvantati!”.

Alaturi de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, au participat la concertul aniversar membri ai Sfantului Sinod al BOR.

La final, Preafercirea Sa i-a felicitat pe membrii celor doua coruri care au interpretat, aducand tuturor multumiri: „Bucuria pe care o simtim in sufletele noastre este bucurie din bucuria Duhului Sfant, din bucuria Bisericii si suntem recunoscatori pentru acest buchet de daruri duhovnicesti impartasite noua”.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

22 Iulie 2011

Vizualizari: 242

Voteaza:

Concert prilejuit de aniversarea Preafericitului Daniel 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE