Concursul 'Biserica, locas de inchinare', in Salaj

Cu binecuvantarea Preasfintitului Petroniu, Episcopul Salajului, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj organizeaza Concursul "Biserica, locas de inchinare", actiune adresata elevilor din clasele I – a XII-a, care isi cultiva astfel interesul pentru cele sfinte.

Competitia se desfasoara anul acesta la nivel national si este structurata pe trei sectiuni: desen, colaj si fotografie. Cei interesati isi pot trimite lucrarile pana pe 25 martie, urmand ca acestea sa fie examinate in perioada 8 aprilie – 4 mai, data dupa care va fi realizata revista virtuala. Vernisajul expozitiei va avea loc in luna mai, cand vor fi premiati castigatorii.

Care este obiectivul acestui concurs ne-a informat inspectorul de religie in cadrul ISJ Salaj, Claudia Boha: „Obiectivele acestui concurs sunt stimularea interesului elevului pentru intelegerea si pastrarea legaturii omului cu Dumnezeu, dezvoltarea capacitatii de exprimare plastica individuala, prin compozitii plastice expresive si creative, dezvoltarea dragostei pentru frumosul din viata sociala si traditiile noastre”.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

24 Martie 2011

Vizualizari: 1545

Voteaza:

Concursul 'Biserica, locas de inchinare', in Salaj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE