Conferinta semestriala de toamna a preotilor din Arhiepiscopia Bucurestilor

Preotii din Bucuresti si Ilfov se vor intalni luni, 7 noiembrie 2011, in conferinta semestriala de toamna. Intalnirea va avea loc in Aula Magna "Teoctist Patriarhul" din Palatul Patriarhiei, de la orele 10:00, avand ca tema "Anul omagial 2011 al Sfintelor Taine a Botezului si a Cununiei".

Evenimentul va debuta cu slujba Sfintei Liturghii si slujba de Te Deum savarsite in Catedrala Mitropolitana "Sfantul Spiridon" din Capitala de catre Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, parintele Nicolae Cada, Consilier in cadrul Sectorului Cultural si Comunicatii Media al Arhiepiscopiei Bucurestilor: „Anul acesta este abordata tema Sfantului Botez si a Sfintei Cununii, iar referentii desemnati, din partea fiecarei protoierii, pentru a conferentia, vor discuta tema botezului si a cununiei din perspectiva nasterii de prunci ca bucurie a familiei crestine sau vor discuta problema familiilor mixte si a botezului copiilor din cadrul acestor familii”.

Sursa: basilica.ro
 

.

07 Noiembrie 2011

Vizualizari: 169

Voteaza:

Conferinta semestriala de toamna a preotilor din Arhiepiscopia Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE