Conferinta cu tema: Bucurati-va pururea! Indemnuri pentru vremurile noastre”

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la conferința cu tema: „Bucurați-vă pururea! Îndemnuri pentru vremurile noastre”, avându-l ca invitat pe Preasfințitul Părinte Macarie Drăgoi, episcopul ortodox român al Europei de Nord.

 

„Bucurați-vă pururea” (1 Tes.5, 16) este una dintre poruncile cele mai minunate pe care le găsim în Sfâna Scriptură. Cine nu ar dori să fie pururea bucuros? De ce este nevoie de acest îndemn? Oare nu tocmai, pentru că noi nu mai credem că acest lucru este posibil? Îndeosebi în vremurile noastre, când incidența bolilor cardiovasculare e înlocuită de patologia depresivă, când stresul este la ordinea de zi, iar nevoile primare se bazează pe lucruri materiale, avem dorința de a învăța cum să punem în practică această poruncă.

Vă invităm miercuri, 27 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00 în Aula Magna a Universiții de Vest din Timișoara de pe Bulevardul Vasile Pârvan, nr.4 să descoperim alături de Preasfințitul Părinte Macarie cum putem pune în practică cea mai iubită poruncă a Noului Testament.

Intrarea este liberă!

Cristina Butnariu - Președinte A.S.C.O.R. Timișoara

Gabriela Martin - Consilier Relații Externe

Pe aceeaşi temă

18 Noiembrie 2019

Vizualizari: 204

Voteaza:

Conferinta cu tema: Bucurati-va pururea! Indemnuri pentru vremurile noastre” 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

bucuria

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE