Conferinta cu tema: Smerenia, temelia desavarsirii

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la conferința cu tema “Smerenia, temelia desăvârșirii”, avându-l ca invitat pe Preasfințitul Damaschin Dorneanul, Episcopul-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

A patra săptămână a Postului Sfintelor Paști ne aduce o nouă conferință organizată de către ASCOR Timișoara pe tema virtuților intitulată "Smerenia, temelia desăvârșirii", avându-l ca invitat pe Preasfințitul Damaschin Dorneanul, Episcopul-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Un nou popas în urcușul spre Înviere, această seară de aprilie ne va fi prilej de meditație la perfecționarea noastră sufletească prin practicarea smereniei, despre care Părintele Efrem Athonitul ne spune că este "virtutea cea mai îmbucurătoare", iar "în omul smerit, diavolul nu poate intra niciodată".

Invitatul nostru de seamă, Preasfințitul Damaschin, a studiat Teologia, atât la Iași, cât și la București și Sibiu, urmând, de asemenea, și cursuri de management la Suceava și București. Monah din anul 2005, Preasfințitul Damaschin ocupă funcția de Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților din iulie 2017. Bogata experiență dobândită în urma numeroaselor predici și conferințe realizate cu diverse ocazii și în colaborare cu mai multe asociații de tineret din țară fac din invitatul nostru persoana potrivită pentru a răspunde provocărilor actuale cu care se confruntă creștinii în încercarea de a dobândi și de a păstra virtutea smereniei.

Vă așteptăm deci, cu drag, la conferința ce va fi transmisă joi, în data de 8 aprilie de la ora 19:00, în direct pe pagina de Facebook ASCOR Timișoara, cât și pe canalul de YouTube ASCOR Timișoara.

Hristos în mijlocul nostru!

Theodora Schausz - Președinte A.S.C.O.R. Timișoara

Maria Dărăban - Consilier Relații Externe

Pe aceeaşi temă

08 Aprilie 2021

Vizualizari: 486

Voteaza:

Conferinta cu tema: Smerenia, temelia desavarsirii 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

smerenia desavarsirea

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE