Conferinta cu titlul SINGURATATEA

În viaţa agitată pe care o trăim, izolarea socială tinde să devină tot mai răspândită. Cu toate acestea, un om singur este adesea privit drept un ratat şi nu numai că atrage proasta părere a comunităţii, dar el însuşi, copleşit de însingurare, ajunge uneori să se întrebe dacă nu cumva este singur pentru că este „rău”, pentru că este un om care nu merită să aibă prieteni.

Încă şi mai bizar este faptul că te poţi simţi singur şi într-o cameră cu sute de oameni în jur; poţi avea contacte sociale, directe sau indirecte, cu multe persoane, şi totuşi singurătatea să te apese cu o putere de neînvins.

Ce atitudine ar trebui să avem faţă de propria singurătate? Această atitudinea este un criteriu de maturitate psihologică? Vă învităm să aflăm împreună ....
miercuri, 25 mai 2016, ora 18.00
la conferinţa cu titlul SINGURĂTATEA
susţinută de părintele diacon Adrian Sorin Mihalache.

Cu această ocazie va fi prezentată cartea Singurătatea, de Olga Krasnikova.

Unul dintre scopurile esenţiale ale acestei cărţi este cel de a-l familiariza pe cititor cu formele „singurătății” şi mai ales cu cauzele care le generează. Învăţând să facă distincţie între singurătatea impusă şi cea de bunăvoie, între singurătatea fizică, legată de situaţia exterioară obiectivă, şi singurătatea sufletească, atunci când omul se simte singur independent de prezenţa sau absenţa celor apropiaţi, cunoscând factorii care influenţează modul în care este percepută şi trăită singurătatea, cititorul îşi va putea schimba atitudinea faţă de propria singurătate şi de oamenii singuri pe care îi întâlneşte în calea vieţii sale.


Vă aşteptăm cu drag!
 

Pe aceeaşi temă

16 Mai 2016

Vizualizari: 515

Voteaza:

Conferinta cu titlul SINGURATATEA 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

singuratatea

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE