Conferinte pastoral-misionare semestriale in Arhiepiscopia Bucurestilor

In zilele de 3-4 noiembrie 2010, in Arhiepiscopia Bucurestilor vor avea loc conferintele pastoral-misionare semestriale de toamna cu tema Misiunea social-filantropica a Bisericii – vocatie spirituala si necesitate pastorala.

Miercuri, 3 noiembrie 2010, de la orele 10.00, in Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, sub presedintia Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, va avea loc conferinta pastoral-misionara cu preotii din protopopiatele I, II si III Capitala, Ilfov Nord si Ilfov Sud. Vor mai participa preotii de caritate din spitale, armata, penitenciare, orfelinate, camine pentru varstnici si alte institutii social-filantropice din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

In deschiderea conferintei pastoral-misionare, de la orele 8.00, Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor va oficia Sfanta Liturghie si un Te-Deum la biserica manastirii Radu Voda din Bucuresti, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

Joi, 4 noiembrie 2010, de la orele 10.00, in Sala Mare a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti, sub presedintia Preasfintitului Parinte Varlaam Ploiesteanul, Episcop Vicar Patriarhal, delegatul Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, va avea loc conferinta pastoral-misionara semestriala cu preotii din protoieriile Ploiesti, Campina, Valenii de Munte si Urlati, precum si cu preotii de caritate din judetul Prahova.

De la orele 8.00, Preasfintitul Parinte Varlaam Ploiesteanul, Episcop vicar patriarhal, va oficia Sfanta Liturghie si slujba de Te-Deum la biserica Sfanta Vineri din municipiul Ploiesti, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE
 

02 Noiembrie 2010

Vizualizari: 310

Voteaza:

Conferinte pastoral-misionare semestriale in Arhiepiscopia Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE