Congresul Mitropoliei Europei Occidentale si Meridionale

In perioada 04-06 iunie 2012, la Sediul Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei de la Roma, va avea loc Congresul Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale.

La acest congres vor participa Inalt Preasfintitul Parinte Mitropolit Iosif, al Mitropoliei Europei Occidentale si Meridionale, Preasfintitul Parinte Episcop Siluan al Episcopiei Italiei, Preasfintitul Parinte Episcop Timotei al Episcopiei Spaniei si Portugaliei, Preasfintitul Parinte Episcop vicar Marc Nemteanul, Preasfintitul Parinte Arhiereu vicar Ignatie Muresanul, preoti si mireni desemnati din episcopiile mitropoliei si alti clerici si mireni din parohiile si manastirile din mitropolie.

Programul congresului va cuprinde doua conferinte, seminarii pe diferite teme, precum si vizite la locurile legate de inceputurile vietii crestine la Roma.

Marti, 05 iunie 2012, va avea loc Adunarea Generala Mitropolitana, in cadrul careia se va prezenta darea de seama asupra activitatii pastorale, misionare si sociale din Mitropolie, urmata de intrebari si discutii.

DEPARTAMENTUL DE INFORMARE SI MASS MEDIA AL
EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A ITALIEI

 

05 Iunie 2012

Vizualizari: 171

Voteaza:

Congresul Mitropoliei Europei Occidentale si Meridionale 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE