Consfatuirea profesorilor de Religie din Capitala

Seminarul Teologic „Nifon Mitropolitul” din Bucuresti a fost pe 15 februarie 2012 gazda consfatuirilor profesorilor care predau disciplina Religie in scolile din Capitala. Intalnirea se inscrie in cadrul activitatilor metodice pe care catedra de Religie, la nivelul Municipiului, le desfasoara de doua ori pe semestru, in fiecare sector. La consfatuiri au participat, de aceasta data, cadrele didactice din toate cele sase sectoare si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Municipal.

Pr. prof.

Gheorghe Dogaru inspector de specialitate I.S.M.B. a declarat pentru TRINITAS TV: „Faptul ca ne-am intalnit cu toti profesorii de Religie din toate sectoarele Capitalei a avut in primul rand scopul de a aduce la cunostinta cateva reglementari cu privire la noile metodologii ale Legii invatamantului. Aceste reglementari sunt generale si de aceea am cerut ca toti profesorii de Religie sa fie prezenti astazi pentru ca se are in vedere de fapt perfectionarea continua prin gradele didactice si, de asemenea, obtinerea calitatii de profesor mentor, atat de necesara incepand de anul viitor pentru obtinerea statutului de cadru didactic intr-o unitate de invatamant”.

Un alt punct important de pe ordinea de zi a fost Olimpiada la disciplina Religie, competitie aflata in aceasta perioada la etapa pe localitate.

Informatii despre programul olimpiadei, dar si legislatie si metodologie, pot fi gasite si pe site-ul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, www.edu.ro.

Sursa: basilica.ro
 

.

16 Februarie 2012

Vizualizari: 291

Voteaza:

Consfatuirea profesorilor de Religie din Capitala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE