Consfatuirea profesorilor de religie din Episcopia Giurgiului

Astazi, 18.09.2012, cu binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie –Episcopul Giurgiului la Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret "Sf. Ioan Valahul" din cadrul Episcopiei Giurgiului a avut loc consfatuirea profesorilor de religie, condusa de Inspectorul de specialitate, Prof. Daniel Mihai Necula de la ISJ Giurgiu.

Sedinta a avut ca ordine de zi :

Noutati cu privire la predarea orei de religie la clasa pregatitoare
Structura anului scolar
Discutarea planificarilor calendaristice la disciplina Religie
Programul saptamanii" Scoala altfel"
Portofoliul profesorului de religie
Continuarea proiectelor comune Biserica – Scoala, la nivel eparhial, isistandu-se asupra aprofundarii relaţiei Bisericii cu Scoala prin programele educaţionale desfasurate la nivel local si naţional, in special prin programele naţionale „Hristos impartasit copiilor" si „Alege scoala!". Parteneriatele intre unitaţile de invaţamant si bisericile parohiale
Olimpiadele scolare
Diverse.

La intrunire au participat preoti si profesori de religie din Episcopia Giurgiului, iar din partea Episcopiei au fost delegati Inspectorul Sectorului Invatamant si Activitati cu Tineretul si Consilierul Cultural.

La final toti participantii au primit din partea Episcopiei ultimile patru numere din Revista "Familia Ortodoxa", ultimul numar al Revistei eparhiale si materiale didactice necesare unei cat mai bune desfasurari a noului an scolar.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

18 Septembrie 2012

Vizualizari: 326

Voteaza:

Consfatuirea profesorilor de religie din Episcopia Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE