Copiii din parohia Cetatea Fetei in tabara de creatie

In saptamana 20-25 august, copiii din parohia Cetatea Fetei (Floresti) vor participa la o tabara de creatie intitulata "Hristos pe intelesul tuturor", in cadrul careia se vor organiza lectii de pictura, de teatru, de muzica, dar si concursuri pe teme biblice.

Mai multe amanunte despre aceasta tabara a oferit parintele Decebal Gorea, preot slujitor la biserica din Cetatea Fetei: "Tabara va cuprinde patru ateliere de lucru. Un prim atelier va include teatru religios, un program de poezie, dar si un atelier de muzica bisericeasca, in care vor fi pregatite si pricesne. Un alt atelier este dedicat picturii bisericesti, in cadrul caruia vor fi abordate doua tehnici de pictare: pe sticla si pe carton. De acest atelier se vor ocupa chiar pictori iconari de profesie.

Vom face apoi un atelier de cursuri de religie. Va fi si un atelier biblic, in cadrul caruia vor fi concursuri pe teme legate de personaje biblice, intamplari din Vechiul si noul Testament".

Tabara "Hristos pe intelesul tuturor" se afla la cea de-a doua editie si in acest an se va desfasura in perioada 20-25 august, in incinta gradinitei de pe bulevardul Cetatea Fetei, Floresti.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

17 August 2012

Vizualizari: 355

Voteaza:

Copiii din parohia Cetatea Fetei in tabara de creatie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE