Corala 'Ciprian Porumbescu' din Suceava in Muenchen

Preacucernici părinţi,
Fraţi şi surori în Hristos,
Dragi prieteni,

avem bucuria să vă anunţăm prezenţa Coralei "Ciprian Porumbescu" din Suceava la München, în scopul susţinerii unui dublu concert în zilele de 23 şi 24 aprilie.

În 23 aprilie, la orele 18:00, concertul va avea loc în Sala Senatului din Maximilianeum, clădirea Parlamentului Bavariei. Acolo el va avea caracterul unui concert de binefacere pentru sprijinirea construirii Aşezământului bisericesc din Muenchen-Aubing şi de promovare a valorilor religios-culturale ale poporului nostru. La acest concert au fost invitate personalităţi ale vieţii politice, culturale, academice şi spirituale din Bavaria, sprijinitori şi potenţiali susţinători ai proiectului Aşezământului Bisericesc.

În Duminica Floriilor, 24 aprilie, Corala va da mai întâi răspunsurile la Sf. Liturghie, în Biserica "Alte Haidhauser Kirche" (Kirchenstr. 37), la Sf. Liturghie arhierească săvârşită de Preasfinţitul Părinte Episcop Sofian Braşoveanul, cu începere la orele 10:00. Seara, la orele 18:00, va fi susţinut al doilea concert, în biserica "St. Johann Baptist", la Max-Weber-Platz, pentru publicul larg.

La ambele concerte, corul va fi acompaniat şi completat de un grup de tineri instrumentişti români din München, reuniţi în "Cercul tinerilor muzicieni români".

Vă invităm să participaţi în număr cât mai mare pentru a fi părtaşi unor clipe de o deosebită înălţare spirituală, având astfel ocazia de a înţelege identitatea românească în ce are ea mai profund şi mai frumos.

18 Aprilie 2016

Vizualizari: 337

Voteaza:

Corala 'Ciprian Porumbescu' din Suceava in Muenchen 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Corala Ciprian Porumbescu

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE