Dan Puric va conferentia la Resita si Caransebes

Cunoscutul actor si om de cultura Dan Puric, va sustine vineri, 4 noiembrie, incepand cu orele 18, in sala Lira a liceului de arta "Sabin Pauta" din municipiul Resita, conferinta cu tema "Despre martiri".

Sambata, 5 noiembrie, domnul Dan Puric va sustine conferinta cu tema "Despre Iubire" in sala de festivitati "Episcop Elie Miron Cristea" a Episcopiei Caransebesului cu incepere la ora 18.

La invitatia Preasfintitului Parinte Episcop Lucian al Caransebesului, domnia sa va vizita si Episcopia Caransebesului.

Domnul Dan Puric este un cunoscut reprezentat al laicatului ortodox, fiind un apostol al adevarului de credinta ortodox si al consistentei trairii ortodoxe. Prezent in toate zonele tarii, dar si in strainatate domnul Puric a coagulat in jurul domniei sale reprezentanti de seama ai culturii romanesti si ortodoxe, sustinand conferinte si intalniri cu caracter cultural-spiritual. Totodata domnul Dan Puric a editat mai multe volume de carte in care si-a asternut convingerile, sentimentele si in mare parte cugetarile impartasite la conferintele pe care le-a sustinut in tara si strainatate.

In acest context, Centrul Eparhial al Episcopiei Caransebesului invita clerul si poporul din Banatul Montan pentru a participa la conferintele domnului Dan Puric, unde vor avea posibilitate sa asculte un punct de vedere crestin, sa adreseze intrebari si sa achizitioneze volumele de carte pe care domnia sa le pune la dispozitia cititorilor.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

04 Noiembrie 2011

Vizualizari: 894

Voteaza:

Dan Puric va conferentia la Resita si Caransebes 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE