Dan Puric - Conferinta cu tema: Omul frumos


Dan Puric - Conferinta cu tema: "Omul frumos"

 

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut regizor si actor, autor al volumului "Cine suntem", vandut in peste 70.000 de exemplare, va veni in fata bucurestenilor, marti, 10 februarie 2009, de la ora 19:30, la Ateneul Roman sa prezinte conferinta cu tema "Omul frumos".

Totodata se va lansa volumul cu acelasi titlu: "Omul frumos".

Evenimentul face parte dintr-o serie de patru conferinte pe care Domnul Dan Puric le va prezenta in anul 2009, la Ateneul Roman, in organizarea Fundatiei Art Production.

Biletele se gasesc la Ateneul Roman, precum si la www.

eventim.ro .

"Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva.

Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva." (Dan Puric)

Maestrul Dan Puric, tonifica destinzand si tonifiind, relevandu-ne, in acest chip spontan, credinta, luciditate, creativitate, forta si atitudine de structura stancii, ce ne cheama si ne indeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.

 

Sursa: episcopia-ramnicului.ro

.

13 Ianuarie 2009

Vizualizari: 964

Voteaza:

Dan Puric - Conferinta cu tema: Omul frumos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE