Dan Puric invitat la Bacau

Manifestările cultural-religioase prilejuite de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, cea care a fost aleasă acum mai bine de 600 de ani ca ocrotitoare a eparhiei Romanului şi Bacăului, se vor desfăşura anul acesta şi la Bacău.

În cadrul manifestărilor cultural-religioase prilejuite de împlinirea a 5 ani de când Episcopia Romanului a fost ridicată la rangul de arhiepiscopie, cu titulatura de Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, în contextul sărbătorilor închinate Sfintei Cuvioase Parascheva - ocrotitoarea Moldovei, Protopopiatul Bacău invită pe toţi cei interesaţi să participe la Seara cultural-duhovnicească “Mărturisitorii credinţei”, organizată cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul în sala Teatrului de Vară “Radu Beligan” din Bacău, sâmbătă 11 octombrie 2014, începând cu ora 18.00. În cadrul acestei întâlniri este invitat să conferenţieze actorul Dan Puric, cunoscut artist mărturisitor al valorilor creştine. De asemenea, participanţii vor putea urmări în cadrul unui concert corul academic de muzică psaltică "Byzantion".

Detalii despre eveniment pot fi obţinute de la secretariatul Protoiriei Bacău, e-mail protoieria.bc@gmail.com sau la telefon: +40 (234) 53.10.14.

Sursa:epr.ro

.
Pe aceeaşi temă

08 Octombrie 2014

Vizualizari: 241

Voteaza:

Dan Puric invitat la Bacau 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

dan puric

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE