Din inima pentru inima - daruri de Mos Nicolae

In data de 5 decembrie 2012, in cadrul parteneriatului educational „Lasati copii sa vina la mine!” dintre Protopopiatul Slobozia, reprezentat de Parintele Protopop Dumitru Draghici si Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia, reprezentata de doamna director Georgeta Tudor, s-a desfasurat actiunea umanitara „Din inima pentru inima – daruri de Mos Nicolae”.



La activitate au participat Grupa Iepurasilor, educatoare doamnele Maria Dan si Elena Frangulea, Grupa Gargaritelor, educatoare doamnele Octavia Raceanu si Loredana Cristea si Grupa Florile Copilariei, educatoare doamnele Ioana Militon si Maria Costea.

Cu multa dragoste si daruire, parinti, copii si cadre didactice au pregatit daruri cu imbracaminte, incaltaminte, jucarii, dulciuri si fructe, pentru copii defavorizati din parohiile Grivita, Smirna si Fundata.

Doamnele educatoare de la Grupa Iepurasilor povestesc: „ In dimineata zilei de 5 decembrie asteptam nerabdatori sa ne primim oaspetii. Au sosit impreuna cu doamnele educatoare si cu Preotii Marian Cristea, Parohia Grivita si Laurentiu Cioranu, Parohia Fundata. Copii erau imbujorati de frigul de afara, curiosi, sfiosi, timizi si dornici sa primeasca daruri”.

In clasele calduroase, copii au fost primiti cu aplauze, cantece si multa bucurie.

Deopotriva toti copii si adultii prezenti la actiune au fost emotionati. Fiecare copil a daruit altui copil „bucurii” si mai ales daruri de suflet: daruire, toleranta, compasiune.

Cu bratele pline de daruri, copii ajutati de preoti si de doamnele educatoare au parasit unitatea de invatamant, ducand mai departe si lasand in urma lor bunatatea si blandetea Sfantului Nicolae, care se va repeta in inima lor de fiecare data cu aceeasi emotie si bucurie.

sursa: Protopopiatul Slobozia
A consemnat doamna educator Maria Dan si doamna educator Elena Frangulea, Gradinita cu Program Prelungit nr. 2, Slobozia.

.
Pe aceeaşi temă

06 Decembrie 2012

Vizualizari: 942

Voteaza:

Din inima pentru inima - daruri de Mos Nicolae 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE