Donatii prin SMS pentru Centrul de Ingrijiri Paliative 'Sfantul Nectarie' din Cluj-Napoca

Pentru finalizarea Centrului de Ingrijiri Paliative „Sfantul Nectarie” din Cluj-Napoca, cei care doresc pot contribui prin trimiterea unui SMS la numarul unic 8840, incepand de miercuri, 20 iunie 2012. Fiecare mesaj trimis in retelele Orange, Cosmote si Vodafone, valoreaza 2 euro.



Centrul „Sfantul Nectarie” a fost conceput de Sectorul Social al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, sub indrumarea Episcopului vicar Vasile Somesanul, pentru a oferi toate ingrijirile medicale si spirituale necesare bolnavilor oncologici in faza terminala. Cladirea va avea o suprafata construita de 398 mp si o suprafata desfasurata de aproape 2000 mp, unde vor fi amenajate o unitate Hospice cu mai multe saloane de internare, un centru de zi pentru adulti si un ambulatoriu de specialitate. Serviciile gratuite vor fi asigurate de o echipa interdisciplinara, formata din medici, preoti, farmacisti, asistente medicale, asistente sociale, infirmiere si voluntari, toti contribuind, prin sprijin medical si spiritual, la pastrarea calitatii si demnitatii vietii celor suferinzi si a familiilor lor.

Banii stransi din donatii vor fi utilizati pentru dotarea Asezamantului cu aparatura medicala. Preasfintitul Episcop Vasile Somesanul a precizat ca, in cazul in care banii necesari vor fi adunati, Centrul va fi dat in folosinta, cel tarziu, in luna noiembrie a acestui an.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.
Pe aceeaşi temă

27 Iunie 2012

Vizualizari: 961

Voteaza:

Donatii prin SMS pentru Centrul de Ingrijiri Paliative 'Sfantul Nectarie' din Cluj-Napoca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE