Elevii sibieni au colindat in Catedrala mitropolitana

Copii de la Gradinita “Sfantul Dimitrie” a Arhiepiscopiei Sibiului, elevi de la scolile gimnaziale si liceele din mai multe localitati ale judetului si de la Centrul de zi de la Biserica „Inaltarea Domnului” din cetatea transilvana au continuat si in acest traditia impamantenita deja de a veni in preajma Craciunului in Catedrala mitropolitana si a-l colinda pe Inaltpreasfintitul Laurentiu, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului.

Insotiti de profesorii de religie si de muzica, de preotii parohi si de parinti, peste 500 de elevi sibieni au cantat colinde in Catedrala mitropolitana, unde au fost prezenti alaturi de IPS Mitropolit Laurentiu si slujitori ai lacasului de cult, inspectorul scolar general al judetului Sibiu, prof. Stefan Firu, inspectorul de religie de la Arhiepiscopia Sibiului, dr.

Sorin Joanta, inspectorul de religie, prof. Mariuca Neagu, cadre didactice precum si parinti ai copiilor.

IPS Mitropolit Laurentiu le-a urat bun-venit la inceputul serii si i-a felicitat pe profesorii care se ocupa indeaproape ca traditiile romanesti sa fie duse mai departe de tinerii si copii din institutiile educative.

Alaturi de colegii lor de la scolile din oras, foarte multi elevi de la institutiile de invatamant din localitatile precum Miercurea Sibiului, Jina, Avrig sau Cristian au adus la Catedrala mitropolitana colindul sfant, gandurile bune si traditiile transilvane.

Intre colindatori s-au aflat si grupuri de elevi de la mai multe scoli aflate in circumscriptia unei parohii, iar preotii si cadrele didactice au colaborat pentru pregatirea copiilor.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

18 Decembrie 2013

Vizualizari: 139

Voteaza:

Elevii sibieni au colindat in Catedrala mitropolitana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE