Episcopia Caransebesului va desfasura proiectul 'Tineri in Biserica'

Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Caransebesului anunta lansarea proiectului „Tineri in Biserica”. Acesta este adresat copiilor cu varste cuprinse intre 10-15 ani de pe raza protopopiatelor Resita si Oravita.

Proiectul se va desfasura in perioada octombrie 2012-ianuarie 2013 si se doreste a fi o impletire a diferitelor metode de sustinere si implicare activa a tinerilor in viata Bisericii. Este conceput sa se desfasoare pe doua directii distincte, dar strans legate intre ele: concurs de cunostinte religioase „Sa ne cunoastem credinta”, care va avea loc in luna noiembrie a acestui an si tabara de creatie „Credinta si arta pentru toti” care se va desfasura in perioada 8-12 ianuarie 2013.

Pentru participarea la acest proiect se vor selecta cinci parohii din protopopiatele Resita si Oravita, iar perioada de inscriere este cuprinsa intre 15-22 octombrie 2012.

Informatii suplimentare legate de inscrierea si participarea la acest proiect se pot obtine la adresa de email tineret@episcopiacaransebesului.ro, precum si la numarul de telefon 0734773477, persoana de contact Mihai Ciucur.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

.

18 Octombrie 2012

Vizualizari: 219

Voteaza:

Episcopia Caransebesului va desfasura proiectul 'Tineri in Biserica' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

tineri in biserica

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE