Episcopia Giurgiului a sustinut proiectul "Let's Do It, Romania!"

Sambata, 28 septembrie, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, pe tot cuprinsul Episcopiei Giurgiului, s-au desfasurat numeroase actiuni de voluntariat la care tinerii s-au alaturat la proiectul "Let's Do It, Romania!",cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania, care si-a propus ecologizarea zonelor poluate din afara oraselor intr-o singura zi.

Astfel si voluntari de laCentrul Eparhial pentru copii si tineret „ Sf. Ioan Valahul"si de la Parohia Bunavestire, au participat la o asemenea actiune in municipiu.

In Municipiul Giurgiu au fost identificate si ecolocizate mai multe zone: Padurea Balanoaia, accesul catre tabara "Stejarul" si liziera padurii de-a lungul DN 5B, Canalul Plantelor, de-o parte si de alta, pe drumul P1-P2 si de la Podul Bizetz si Cetatea lui Mircea pana in zona adiacenta Grupului Scolar Miron Nicolescu, Malul Rosu, adiacent santierulului arheologic si Piciorul Podului Prieteniei, de la sediul Administratiei Parcului Steaua Dunarii, pana la limita de proprietate a fostei vami Mocanasu.

Sursa: episcopiagiurgiului.

ro

.
Pe aceeaşi temă

29 Septembrie 2013

Vizualizari: 179

Voteaza:

Episcopia Giurgiului a sustinut proiectul "Let's Do It, Romania!" 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

episcopia giurgiului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE