Episcopia Severinului ii va sarbatori pe copii de ziua lor

Episcopia Severinului si Strehaiei prin Sectorul social si Asociatia Filantropia Severin serbeaza Ziua Copilului prin doua actiuni desfasurate la Drobeta Turnu Severin si in parohia Schinteiesti. Astfel ostenitorii Sectorului social vor fi prezenti in mijlocul copiilor din Parohia Schinteiesti unde cei 35 de copii vor prezenta un program artistic.

Tot aici va fi vernisata o expozitie de desen si va fi prezentat un film religios.

Cei sarbatoriti vor primi din partea organizatorilor o serie cadouri constand in dulciuri, fructe si reviste specifice varstei lor.

Cea de-a doua actiune se va desfasura la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti si se adreseaza unui numar de 40 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani de la Complexul de servicii comunitare pentru copiii prescolari.

Activitatile desfasurate in cadrul actiunii „Hristos prietenul copiilor” vor avea un caracter educativ, recreativ si vor consta in concursuri tematice, povesti si premii oferite prin bunavointa sponsorilor.

Prescolarii care se afla in grija Complexului de servicii comunitare sunt copii cu dizabilitati si copii proveniti din familii aflate in dificultate socio-economica.

“Prin activitatile desfasurate in cadrul acestui complex speram sa aducem o raza de lumina si de speranta in sufletele acestor copii, ale parintilor lor si totodata, sa le oferim activitati educativ- recreative si activitati de stimulare si de dezvoltare a imaginatiei.” a spus parintele Stelian Corcoveanu, inspector in cadrul Sectorului social al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

Pe aceeaşi temă

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 354

Voteaza:

Episcopia Severinului ii va sarbatori pe copii de ziua lor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE