Evaluarea proiectului 'Tineri laudand pe Domnul'

Joi, 10 iunie, la sediul Episcopiei Salajului a avut loc analiza si evaluarea activitatilor desfasurate in cadrul proiectului “Tineri laudand pe Domnul”.

Proiectul a pornit de la premisa ca scoala si Biserica sunt chemate sa pregateasca viitori cetateni informati si responsabili, promovand idealurile societatii contemporane si nelasand uitarii valorile nationale. Dintre toti membrii Bisericii, tinerii sunt cei care au cea mai mare nevoie de o legatura intre teorie si practica. Tinerii sunt infometati dupa o comuniune reala, dupa o credinta practica, dupa relatii autentice, fapt pentru care se roaga impreuna si dezbat problemele pe care le intalnesc la tot pasul in viata. Astfel incearca sa schimbe expresiile din seria „ar trebui sa…” cu cele „cum sa…”.

Scopul acestui proiect a fost sa rasplateasca stradania elevilor care au obtinut rezultate deosebite la Olimpiada de religie in anul școlar 2009-2010. Obiective pe care echipa de proiect le-a urmarit au fost ca tinerii: sa constientizeze faptul ca se bucura de roadele muncii lor; sa manifeste interes pentru valorile moral – religioase din zona noastra; sa socializeze cu tineri care au aceleasi preocupari si inclinatii; sa participe cu interes la actele de cult desfasurate in cadrul bisericii noastre; sa aprecieze obiectivele turistice din judetul nostru.

In cadrul proiectului au fost realizate toate actiuniele propuse: pelerinaj la Manastirea Rus, vizitarea Gradinii botanice din Jibou, premierea intr-un cadru festiv a olimpicilor. De asemenea, proiectul a demonstrat inca o data faptul ca, daca exista colaborare si sunt asumate responsabilitati, se pot realiza actiuni deosebite.

Sursa: episcopiasalajului.ro

.

11 Iunie 2010

Vizualizari: 302

Voteaza:

Evaluarea proiectului 'Tineri laudand pe Domnul' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE