Examen de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj

In cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca s-au desfasurat luni, 18 aprilie, probele scrisa si practica pentru candidatii la sectiile Pastorala si Arta Sacra. La specializarea Teologie Pastorala sunt inscrisi 63 de absolventi de liceu pe cele 30 de locuri puse la dispozitie. Comisia de examinare a fost prezidata de Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului.

Mai multe informatii despre subiecte ne-a oferit decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, pr. prof.

univ. dr. Ioan Chirila: „Au fost extrase doua numere corespunzatoare subiectului „Conditiile insusirii mantuirii obiective”, din care a fost extras capitolul „Harul dumnezeiesc”, la acesta trebuiau sa prezinte insusirile harului, ramanand ca celelalte doua conditii, credinta si faptele bune, sa fie reliefate din tema dedicata Sfintelor Taine, fiind vorba aici de Taina Botezului, Taina Euharistiei si Taina Marturisirii”.

Rezultatele admiterii se vor afisa pe 21 iulie, urmand depunerea contestatiilor, iar rezultatele finale vor fi cunoscute in 28 iulie, in urma confirmarii locurilor.

Cea de-a doua sesiune de inscrieri la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca se va organiza incepand cu data de 5 septembrie.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

18 Iulie 2011

Vizualizari: 848

Voteaza:

Examen de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE