Examen de admitere, la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj

Cei interesati sa studieze teologia se pot inscrie in perioada 5-6 septembrie 2014, la sesiunea de toamna a examenului de admitere organizata de Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca. Sunt disponibile in aceasta sesiune, la nivel licenta, 23 de locuri la buget si 120 la cu taxa la cele patru specializari: Teologie Pastorala, Didactica, Asistenta Sociala si Arta Sacra. Locurile bugetate la nivel master sunt deja ocupate, dar mai exista 80 de locuri disponibile la cu taxa, la cele 6 specializari puse la dispozitie de institutie. O noutate este ca din toamna, cei care se vor inscrie la master vor putea opta pentru o noua specializare, de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala.

Probele de examen vor avea loc in perioada 9-10 septembrie.

In ce vor consta, ne-a spus secretarul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, parintele Cosmin Trif: „Probele care se vor desfasura in cadrul acestei admiteri de toamna sunt: la specializarea pastorala, examen scris din teologie fundamentala si dogmatica cu fundamentare biblica, iar pentru cei care candideaza la a doua facultate si a doua specializare, sau cadideaza pentru specializarile Didactica si Asistenta Sociala, din aceeasi disciplina se va sustine un examen oral. La specializarea Arta Sacra se va sustine o proba practica de desen si culoare”.

Informatii suplimentare cu privire la sesiune de toamna a examenului de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca se pot obtine accesand site-ul institutiei, http://ot.ubbcluj.ro/.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

03 Septembrie 2014

Vizualizari: 219

Voteaza:

Examen de admitere, la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE