Examen de capacitate preoteasca in Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia

Sectorul Administrativ-bisericesc al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Irineu, anunta ca la data de 9 octombrie 2012 se organizeaza examenul de capacitate preoteasca. La acest examen se pot inscrie tinerii teologi, absolventi ai Facultatilor de Teologie Ortodoxa care doresc sa se titularizeze pe unul dintre posturile clericale vacante si este valabil un an de zile.

Acesta va avea loc la Centrul Eparhial, dupa cum urmeaza:

- intre data de 21 septembrie- 08 octombrie 2012, se vor depune dosarele;

- aceste dosare contin urmatoarele documente: cerere de inscriere la examen (adresata Inaltpreasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei); copia actelor de studii (diploma de licenta, masterat, doctorat si foile matricole); CurriculumVitae; copie B.I./C.

I.; infierea pe Arhiepiscopia de Alba Iulia (pentru candidatii care sunt din alte Eparhii);

- la o data care va fi anuntata in timp util va avea loc cercetarea canonica a candidatilor si testul psihologic;

- in data de 09 octombrie 2012 la ora 8,30 candidatii care nu au impedimente canonice care sa-i opreasca de la primirea treptei preotiei, se vor prezenta la Centrul Eparhial in sala administrativa, unde vor sustine examenul scris si examenul oral.

Programa de examen se poate gasi la biroul Sectorului Administrativ-bisericesc si pe site-ul Arhiepiscopiei noastre, la sectiunea „SPECIALE” - al doilea meniu din sidebarul pozitionat in partea dreapta a site-ului.

Sursa: Radio Reintregirea

.

24 Septembrie 2012

Vizualizari: 693

Voteaza:

Examen de capacitate preoteasca in Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE