Examen de capacitate preoteasca in Episcopia Caransebesului

Serviciul Administrativ-Bisericesc al Episcopiei Caransebesului aduce la cunostinta tuturor celor interesati ca, luni, 16 iulie 2012, va avea loc o noua sesiune a examenului de titularizare (capacitate) preoteasca pentru preotii debutanti care nu au sustinut acest examen din fiecare protopopiat, precum si pentru teologii licentiati in Teologie.

Probele scrise (Dogmatica si Morala; Administratie Bisericeasca) vor avea loc intre orele 9-11, iar probele orale (Omiletica, Catehetica, Liturgica, Tipic, Cantare si Legislatie) vor avea loc incepand cu orele 13.00. Examenul se va desfasura in incinta Centrului Eparhial din Caransebes.

Cei doritori pot depune dosarul de inscriere la examen la Centrul Eparhial, Serviciul Administrativ-Bisericesc, pana vineri, 13 iulie 2012.

Dosarul va cuprinde: cerere de inscriere la examen, un Curriculum Vitae, fotocopii nelegalizate dupa: diploma de bacalaureat, atestatul profesional (dupa caz), diploma de licenta (sau adeverinta eliberata de Secretariatul Facultatii cu media anilor de studii si a examenului de licenta), diploma de master (dupa caz), foaia matricola si C.I.

Amintim ca media examenului de titularizare (capacitate) preoteasca este luata in considerare la concursul de dosare pentru numirea intr-o parohie a debutantilor.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro
 

.

09 Iulie 2012

Vizualizari: 283

Voteaza:

Examen de capacitate preoteasca in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE