Examen de licenta la Facultatea de Teologie din Bucuresti

Studentii Facultatii de Teologie „Justinian Patriarhul” din Capitala au sustinut in data de 20 iunie 2011, examenul de licenta, informeaza Radio TRINITAS. Subiectele au fost trase la sorti, pentru fiecare specializare in parte.

„La proba de astazi am avut inscrisi peste 200 de absolventi ai Facultatii noastre. Dintre acestia, la specializarea Pastorala au fost 154 studenti, la specializarea Asistenta Sociala 40 studenti si la specializarea Didactica 25 studenti. Proba de astazi este proba scrisa, proba in care au fost tratate doua subiecte, unul pentru toate specializarile, la Dogmatica, iar subiectul al doilea este in functie de ce si-a ales fiecare candidat pentru lucrarea de licenta.

Rezultatele vor fi afisate in cursul zilei de miercuri, iar in timp de 48 de ore se vor da note pentru contestatiile depuse, urmand ca in perioada 27-28 iunie, sa aiba loc sustinerea lucrarii de licenta. Nota minima pentru proba scrisa este sase, iar nota finala se obtine prin cumularea notei de la proba scrisa si cea de la sustinerea orala” a spus parintele Emanoil Babus, prodecanul Facultatii de Teologie „Justinian Patriarhul” din Capitala.

Sursa: basilica.ro
 

.

21 Iunie 2011

Vizualizari: 559

Voteaza:

Examen de licenta la Facultatea de Teologie din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE