Examen de titularizare - capacitate preoteasca- in Episcopia Giurgiului


Examen de titularizare - capacitate preoteasca-  in Episcopia Giurgiului

 

Cu binecuvantarea Preasfintitului Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, in ziua de 9 octombire, ora 10.00, la sediul Episcopiei, va avea loc examenul de titularizare (capacitate preoteasca), a absolventiilor Seminariilor Teologice sau ai Facultatilor de Teologie Ortodoxa. Inscrierea candidatilor pentru titularizare (capacitate preoteasca), se face la sediul protoieriei de care apartine parohia la care candideaza iar protoieria va inainta centrului eparhial un raport insotit de dosarele candidatilor.

 

 

Dosarele candidatilor vor cuprinde:

 

 

1- Copie dupa diploma de absolvire a seminarului sau copie dupa diploma de bacalaureat, copie dupa diploma de licenta si copie dupa certificatul de atestare a competetelor profesionale;

 

2- Curriculum Vitae;

 

3- Dovada de la centrul eparhial ca nu are impedimente canonice la hirotonie.

 

Examenul de capacitate preoteasca se tine in doua sesiuni (septembrie si martie) si este valabil timp de un an de zile.

 

Media generala de titularizare rezulta din: media examenului de bacalaureat / licenta, media de atestare a competentelor profesionale/ media anilor de studiu din facultate si media examenului de capacitate preoteasca.

 

Candidatii care nu au promovat examenul de capacitate preoteasca se pot prezenta la un nou examen in sesiunea urmatoare, in aceleasi conditii amintite mai sus.

 

Media de promovare a examenului de capacitate este minimum 7 (sapte).

 

In rastimpul dintre sesiunile examenului de capacitate preoteasca numirea in posturile vacante (titularizarea) se face, la cerere, in ordinea mediilor, dintre candidatii reusiti in anul in care este valabil examenul de capacitate.

 

Sursa: episcopiagiurgiului.ro 

.

29 Septembrie 2008

Vizualizari: 980

Voteaza:

Examen de titularizare - capacitate preoteasca- in Episcopia Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE