Expozitie si actiune caritabila la Biserica Olari

Biserica Olari va organiza duminica, 8 septembrie 2013, o expozitie si o actiune caritabila pentru 51 de copii din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 (DGASPC) in cadrul proiectului "Invata si vei deveni!”.

Evenimentul cultural-filantropic va avea loc imediat supa Sfanta Liturghie, savarsita cu ocazia sarbatorii Nasterii Maicii Domnului.

"Expozitia cu vanzare va vernisa lucrari realizate de copiii institutionalizati in cadrul celor 2 tabere educative organizate de Biserica Olari la cabana Dianthus, de langa Zarnesti, la poalele Muntilor Piatra Craiului, in perioada 26 august - 6 septembrie 2013. Vizitatorii vor putea gasi expuse aici icoane pe sticla, vase de lut cu motive traditionale romanesti si religioase, bratari cu motive populare si cu fir impletit, precum si alte lucrari realizate de copii. La final, toti cei 51 de copii din cadrul DGASPC vor primi ghiozdane complet echipate cu rechizitele necesare pentru inceperea noului an scolar, incercand si prin acest gest sa-i convingem pe micii artisti, greu incercati de viata, ca oricand binele si frumosul pot fi recuperate, iar munca si credinta in Dumnezeu pot constitui fundamentele unei vieti frumoase, linistite si binecuvantate”, a declarat parintele Pr. Paroh Mihai Iordache

Ambele actiuni se incadreaza in amplul proiect "Învata si vei deveni!”, demarat de Parohia Olari in luna martie a anului in curs in colaborare cu DGASPC, avand 8 linii de activitate educativa si vocationala.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

05 Septembrie 2013

Vizualizari: 233

Voteaza:

Expozitie si actiune caritabila la Biserica Olari 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

biserica olari

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE