Expozitie de fotografie religioasa la Timisoara

La muzeul din incinta Catedralei mitropolitane din Timisoara a avut loc joi, 6 iunie, vernisarea expozitiei de fotografie religioasa intitulata "Canonicon” realizata de artistului Dan Mihalcea. Expozitia, organizata cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Nicolae Mitropolitul Banatului, a intrunit timisoreni iubitori de frumos si pasionati de fotografie. Delegatul Arhiepiscopiei la eveniment a fost pr. Zaharia Peres, Consilier Cultural la Centrul eparhial.

Pe simezele muzeului din incinta Catedralei mitropolitane sunt expuse 20 de lucrari de dimensiuni mari, fotografii in format 84/60 cm, maniera de lucru fiind clar-obscur si detaliu.

Acestea au fost realizate in decursul a 4-5 ani in pelerinajele pe care autorul le-a intreprins la mai multe manastiri din tara noastra. Expozitia de fotografie de la demisolul Catedralei mitropolitane va putea fi vizitata pana in data de 20 iunie 2013

Dan Mihalcea este regizor, operator de imagine si artist fotograf. Este nascut in Ramnicu Valcea si a absolvit Facultatea de Arte, Specializarea Regie de Film si Televiziune, a Universitatii Hyperion din Bucuresti.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

.
Pe aceeaşi temă

10 Iunie 2013

Vizualizari: 160

Voteaza:

Expozitie de fotografie religioasa la Timisoara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE