Festivalul Din Mosi-Stramosi la Rm.Valcea


Festivalul "Din Mosi-Stramosi" la Rm. Valcea

In zilele de 19-20 decembrie 2008, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Valcea organizeaza, in municipiul Ramnicu Valcea, Festivalul de datini si obiceiuri de Craciun si Anul Nou "Din mosi-stramosi".

Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc vineri, 19 decembrie a.c., incepand cu orele 17,00, in Sala de festivitati a Complexului Cultural-Religios Sfantul Antim Ivireanul al Episcopiei Ramnicului.

Cu acest prilej vor rosti alocutiuni: PS Parinte Gherasim, Episcopul Ramnicului; Domnul Ing. Mircia Gutau, Primarul Municipiului Ramnicu Valcea si Doamna Prof. Elena Stoica, Director al CJCPCT Valcea.

Spectacolul de datini si obiceiuri prilejuite de Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos si Anul Nou va fi sustinut de colindatori din judetul Valcea si din alte 5 judete din tara: Arges, Brasov, Botosani, Hunedoara si Sibiu.

Sambata, in Scuarul "Mircea cel Batran", din Centrul Municipiului Rm.Valcea, pe scena in aer liber de langa Pomul de Craciun, intre orele 14,30 - 17,00, oaspetii din cele cinci judete ale tarii si colindatorii valceni vor sustine un amplu concert de colinde.

Sursa: episcopia-ramnicului.ro

.

18 Decembrie 2008

Vizualizari: 497

Voteaza:

Festivalul Din Mosi-Stramosi la Rm.Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE